妲妃大撻地
我中意影相,人偶,食野, 扮靚,畫畫, 寫小說, 好想同您分享!
CowreiRei
暱稱: Cowrei Rei
性別: 女
國家: 香港
地區: 沙田區
« June 2015 »
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
最新文章
放血都可以放得好有意...
可以造形的護髮油Mona...
合作文---Telecom Squ...
DOVE又有新攪作-沁涼水...
REGENE BLOGGER EVENT...
文章分類
全部 (51)
訪客留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 51
留言總數: 35
今日人氣: 7
累積人氣: 14147
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2012 年 6 月 27 日  星期三   晴天


得啖笑既第一名, 得啖笑既2萬幾蚊獎品! 無奈 分類: 未分類

話說妲妃一直都好中意影相, 特別係菲林, 某日,見到呢個比賽:

Gotrip collager 拚圖贏巨獎

於是就用我影既菲林相參加左, 其實我想要第2,3名既果兩部相機, 都無諗過自己會拎第一, 而且我已完全忘記左參加過咁制....忽然,係6月21日收到以下mail:

GOtrip.hk 曾於 2012 年 6 月 8 日發電郵通知閣下,獲得《Collager 拼圖贏巨獎》遊戲之【最具『封格』獎冠軍】,未知閣下有否收到本網站發出的領獎通知?請回覆以作確認。

真係開心到大叫啦! 不過, 當聽完個獎品, wow,勁呀!

毛里裘斯酒店套票價值$20960

sis, 唔駛恭喜我, 我開心左兩秒, 睇埋落去之後O左咀:

 

入住期限:旅程需於 2012年7月10日前完成
獎品不包來回機票、機票必須經由Xpert Holidays預訂。獎品不適用於復活節等旺季,得獎者可自訂入住日期,但要視乎入住率而定。房間會於入住前6星期確定,酒店保留最終決定權
查詢:Xpert Holidays
電話:3580 1800
網址:http://www.xpertholidays.com


即係咁,唔好話我6月21日先以到啦, 就算我6月8日收到個MAIL, 要7月10日前完成, 唔駃做咩! 仲耍唔包機票, 要我同佢訂! 我覺得勁似D美容院話比個FREE COURSE你,BUT 你要自費加咩加咩果D!

SIS, 大家都明一個打公仔,係唔係可以隨時請一個星期假呢?

而GOTRIP個PR 都努力試弄幫我爭取有無得延期, 明顯地, 攪完一輪之後都係無啦!

OK, 算, 我琴日就打比XPERT HOLIDAY: 請問如果我下星期去, 機票要幾錢?

CHECK到而家,係第日既12:00, 依然無覆我! 即係咁, 我理解你CLICK一CLICK 隻MOUSE, 就知幾錢啦, 要之後覆我, 仲要咁耐, 其實你有無心SPONSOR既呢?

我只可以話點解我要第1名, 唔係第2,3名呢?(有朋友更問我,其實係唔係個個都第一名?)

人地BLACK AND WHITE寫明架嘛, 邊個叫我拎第一,遇埋D咁既SPONSOR呢? 你比兩舊水百佳COUPON我我會開心過而家所謂既兩萬蚊囉, 真係多謝晒!

就係咁啦, 多謝收看(鞠躬)

******************************************************************************************

妲妃其他地頭:

mail, facebook: cowrei@gmail.com

小說blog(我係時緒): http://doublecproject.mysinablog.com/

生活blog: http://chibibobo.mysinablog.com/

http://reirei.theztyle.com






訪客留言 (返回 CowreiRei 的日誌)


asdsadas 於 2015-06-05 01:59 PM 發表:
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]