妲妃大撻地
我中意影相,人偶,食野, 扮靚,畫畫, 寫小說, 好想同您分享!
CowreiRei
暱稱: Cowrei Rei
性別: 女
國家: 香港
地區: 沙田區
« June 2015 »
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
最新文章
放血都可以放得好有意...
可以造形的護髮油Mona...
合作文---Telecom Squ...
DOVE又有新攪作-沁涼水...
REGENE BLOGGER EVENT...
文章分類
全部 (51)
訪客留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 51
留言總數: 35
今日人氣: 2
累積人氣: 14163
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2013 年 6 月 23 日  星期日   晴天


REGENE BLOGGER EVENT, 真係好想割雙眼皮…………… 開心 分類: 未分類

 某晚FACEBOOK見技安小姐係FACEBOOK問有無BLOGGER 有興趣第2日既韓國麗珍醫療集團香港旗艦店(REGEN HK Medical Group) BLOGGER EVENT, 好多朋友都知其實妲妃一直一直都好想割雙眼皮, 所以我即留言參加!

 

大家都知講到整容, 韓國真係走在最前, REGEN就是全韓國最大的整容醫院! 話晒都係手術黎,仲要麻醉, 梗係要搵間信得過既醫院!

 

其實大會準備左好多野比我地食架, 不過妲妃因為公司係新界, 遲到, 所以無影到, 得呢張:

 

 

一到步, 有個女仔令我眼前一亮:

 

好勁呀, 睇下個紙板,佢使用前同使用後真係差好遠, 佢係韓國女仔黎架, 佢個case 仲上埋電視節目! 佢眼,,下巴等等都整過, 而家仲箍緊牙!我地係咁問野, 佢竟然有d怕醜, 超可愛!

 

 

令到一早想割雙眼皮既我,更加心動!~

 

之後就到院長介紹

 

仲有ppt

 

原來佢地係每一科都有專屬既院長

 

係韓國既醫院好有規模:

 

 

 

到我最想知既割雙眼皮:  (當然仲有其他眼部整形, 例好開眼頭)

 

 

仲有其他:

 

 

 

之後係Q & A時間, 當時REI已好想舉手CONSULT,不過怕醜….(其實我都好可愛)

 

仲有抽獎, 不過….高登mode: 這些機會不是屬於我的……………

 

 

同場有RF DEMON

 

 

之後仲有GIFT $ 1000COUPON

 

 

(支精華好得,我錄完MTS, 真係好好,DPOST 分享)

 

REI我梗係無咁EASY GOING, 我等D人走得7788, 舉手比人CONSULT!

 

大家睇相先:

 

 

其實我成家人都係雙眼皮, 偏偏得妲妃一個係單既(呢個係我其中一個懷疑自己係執番來既原因),不過經過歲月既洗禮, 我多左條皺紋,不過因此天生係單既, 睇落去就係怪怪地咁……(明明帶左COLOR CON 都無咩神)

 

CONSULT過之後, 原來好在我仲有少少青春, 唔駛割, 吊線可以, 要係眼角再吊多少少, 唔駛開眼頭! 而且因為佢地而家香港有店, 即係我可以去韓國做手術, 番香港先拆線! 3-4日假OK(我唔介意眼腫地戴眼鏡番工,我成日都錄MTS, 攪到塊面紅晒番工, D同事仲有老細都慣左我係咁貪靚,我老細仲問我痛唔痛^^)

 

價錢要HKD18000-35000(DEPENDS ON不同既配套TREATMENT), 其實去到韓國會有專人照顧我,呢個價都MAKE SENSE, 而且都有$1000COUPON, 反正公司同事請產假, 我有排不能放長假(M小姐, 如果你見到呢個POST,祝你一路順產!!!!!!記得拎薑醋番來比我食!)大不了我等出年年頭雙糧囉!

 

不過我都係有D, 打麻醉針果野我真係勁”拗底”, 大家有無咩意見比到我?

 

就係咁啦,多謝收看(鞠躬)

++++++++++++++++++++++++++++

 

妲妃既其他地頭: email/facebook: cowrei@gmail.com

 

http://reirei.theztyle.com

 

http://www./beautylife43173

 

http://blog.hk.88db.com/?author=77

 

http://www.myage.hk/rei/ http://blog.yahoo.com/_HOXV4OYXQLWMO67ULOUWRJWZPM/articles/page/1 http://blog.qooza.hk/CowreiRei

 

http://www.fnb.hk/blog/29351

 

http://www.imore.hk/7668

 

http://blogazine.beautyexchange.com.hk/?54305

 

http://www.shewin.com.hk/zh_hk-blog-member-1341.html

 

 

 

 






訪客留言 (返回 CowreiRei 的日誌)


asdsadas 於 2015-06-05 02:03 PM 發表:
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



asdsadas 於 2015-06-05 02:02 PM 發表:
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]