|
PS.有兩種感情...我想維繫..但係又想放棄....我該怎做...?!
有一任務...我想努力做好...
有一種關係...我想用心改善....
有一件事...我想做到....
遊戲規則
被點到名字的要在自己的空間日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題...
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字...
還要到這8個人的空間留言通知對方--->"你被點名了"...
被點名者不得拒絕回答問題喔~!!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,
讓遊戲繼續,不得回傳!!
點我的人:老火湯
Q1. 你最近有冇試過係心入面偷偷咁掛住一個人?
Ans: 有ya..但係e+想放棄lu...
Q2. 覺得自己有什麼地方要改?
Ans: 脾氣差...講野不經大腦....hurt到人..
Q3. 你會令自己重視的人幸福嗎?
Ans: 當然會...仲會好盡力..^^
Q4. 你最不想失去的是什麼?
Ans: 友情..家人..自己
Q5. 邊件事係你做左之後最後悔ga?
Ans: 有好多ga bo...
Q6. 如果可以時光倒流,最想返去ge時光係幾時?
Ans: 後悔之前...
Q7.改為:你愛ge人係邊個?
Ans: fds...and sb.
Q8. 覺得我係一個點ge人?
Ans: er........
*點我的人:olieva
*規則:被點名的要在自己日記寫自己Ge答案+去掉1個梨唔Like
Ge問題'
*填上梨自己Ge問題+傳俾其他8個人'..*被點者不得拒絕回答'
*Q1.如果梨Like左1個人' 梨會用咩方式俾佢知'?
我會唔講...我冇乜勇氣,,,^^''
*Q2.當梨感到梨Ge男/女朋友唔係將梨放係重要位置' 梨會點'?
1百萬個唔開心..1百萬個想知點解...
*Q3.梨愛我幾多%'?
唔討厭ge都有80% la..
*Q4.當梨發現梨Ge好朋友愛上梨' 梨會點做'?
睇下我中唔中意佢lo...
*Q5.指出梨想珍惜Ge人'
我中意ge人..蕉蕉俱樂部ge^^...
*Q6.Now最掛住Who'?
某某...
*Q7.改為:如果時光可以停流' 梨會想係邊一刻停住'?
er~..諗到話你知..
*Q8.如果梨中意Ge人同梨表白' 梨會點'?
1百萬個開心心''覺得自己係全世界最幸ge人lo...^^^^^^
*Q9.如果可以梨會唔會選擇繼續中梨E+愛Ge人'?
e+有少少動搖la,,,因為好似冇結果...=.-''
*Q10.如果梨俾1個梨唔中意Ge人鍚梨1啖' 梨會點'?
無奈...
*Q11.如果梨向梨中意Ge人表白' 且俾佢拒絕' 梨會點'?
會喊..仲好樣衰..
*Q12.講下梨後悔左咩'?
好多....
*Q13.你的fd@你最愛的人掉落水'你會救who先'?
我唔識游水ga bo'''
*Q14.每個人都會有中意Ge人' 梨E+中意Ge人中意左佢幾耐'?
兩個月掛...唔知....
*Q15.N月前有人向梨表白過' 梨無接受' 但梨E+又中意人' 咁點'?
唔會ga下...
*Q16.愛的表白' 說出愛的真心話' 愛誰'?
唔識講......某某..
*Q17.用1首歌代表梨+陣Ge心情'
受夠
Rules:將所有愛的問題成實地答出理
答完後, 就點七位朋友繼續下去
注意! 被點了的人不能重復
未滿七人者屬違規,會有報應
拍拖中的人會分手, 單身的會一年內交不到男/女朋友
寫出填寫日期:2007-12-13
愛的食物:好多ya.
愛的顏色:紅紅紅紅紅....^^
愛的休閒:聽歌..唱歌
愛的老師:李逸峰a,,^^
愛的科目: 冇....冇一科中意,,,
愛的個性: 傻更更...
愛的歌手: 沒有
愛的口頭禪: 好多...
愛的小動作:畫書...整耳仔..^^''
愛的季節:各有各好la..我几中意e+咁ge天氣..
愛過的人: 吓..''
愛的人(Girl):yannie..peggy..老火湯..winnie,,,
愛的人(Boy):某某la...
愛的定義:成日掛住lo...
愛的運動:溜冰....
愛人的時間:????
愛我的人: 你問佢地la,,我都唔知...
愛的歌曲: 開始戀愛..
Yan的...
Q1:你最近有冇試過喺心入面偷偷甘挂住一個人?
Ans:有ya...
Q2:覺得自己有咩地方要改?
Ans:還是脾氣..
Q3:你會令自己重視ge人幸福嘛?
Ans:會的..
Q4:你最5想失去ge係咩?
Ans: 同上
Q5:邊件事係你做左之後最後悔嫁?
Ans:同.上
Q6:如果可以時光倒流,最想番去ge時光係幾時?
Ans:同上
Q7:你係米一個乞人憎ge人?
Ans:一定唔會係!~~
Q8:呢一年玩得最開心ge係邊次?
Ans:數唔曬咁多ya....
被點名ge人: 唔點la....
|