LollipopMan
暱稱: Mancy
性別: 女
國家: 香港
«‹ February 2015 ›»
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
最新文章
•久違了xd
•FOREVER
•OMG =0=
•Thank you !
•人...
最近訪客
最近沒有訪客
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
文章分類
•全部 (226)
•生平事跡&愛情回憶 (51)
•包羅萬有^^ (13)
•最單純既史跡 (38)
•棒迷ge歷史 (25)
•感人肺腑既無聊話 (9)
•未分類 (83)
好友名單
每月文章
2008 年 4 月 24 日  星期四   晴天


2008-04-24 分類: 未分類

 

遊戲規則
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,

然後去掉一個你最不喜歡的問題。
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了。
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳。

 

 

Q1.  暗戀一個無乜可能一齊既人,有口難言,你會點做?
ANS: 繼續暗戀

 Q2.  如果人地好喜歡你,但你吾鍾意人你會點?
ANS: 順其自然

 Q3.   有冇追過人?
ANS: 唔知

 Q4.  你鍾意左人,你會唔會主動去追佢?
ANS: 唔會

 Q5.  覺得點先可以長久?
ANS: 唔知 [條問題kk地]

 Q6.  排出心目中愛情,親情,友情既位置
ANS: 親情,友情,愛情

 Q7.  你心目中,,兩個最好既朋友係?
ANS: Heidi , fOreVer  frIendssssssssssssssssssssssss

Q8.  如果對方刀鐘意自己會吾會主動約佢出街?
ANS: 順其自然

 

 

 




訪客留言 (返回 LollipopMan 的日誌)


``癲莊=} 於 2008-04-28 10:50 PM 發表:
點睇你D答案啊??
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



KKCaNdY 於 2008-04-25 10:59 PM 發表:
睇唔到答案 =="
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



haolki 於 2008-04-25 05:02 PM 發表:
你被點名了
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



heidi0101 於 2008-04-24 11:19 PM 發表:
你已被我點中``
吾知發生咩事???
去我Bg看看咪知囉~呵
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]