MY_LOVE_HO
暱稱: PigRedddd""'
國家: 澳門
Clock
«‹ July 2025 ›»
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
最新文章
•2017-06-13
•2017-06-13
•2017-06-13
•2017-03-16
•2017-03-07
文章分類
•全部 (778)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
好友名單
•潮欽""'
•敏兒""'
•♥祖;)` (jo320)
•宇豪""'
•輝哥""'
•水魚""'
•薯成""'
•Cubee (makian)
•MZz""'
•丫花""'
•扯棋""'
•蘭姐""'
•SeNG (soriou)
•智障""'
•大敏""'
•丫詩""'
•丫超""'
•談c蕙""'
•小美""'
•火箭""'
網站連結
•Mei Mei's 無名日記
•Mei Mei's相簿~~正
•Miss 蔡
•我's Xanga
•招皮's Xanga
•彭小厘's xanga
最近訪客
最近沒有訪客
每月文章
日誌統計
文章總數: 778
留言總數: 1377
今日人氣: 179
累積人氣: 223141
2008 年 1 月 18 日  星期五   2008-01-18

今日中午冇返屋企食飯
因為佢地話練歌
咁練囉...點知放學
佢地又話練 又話唔練
傾左一大論之後
最後都練 就食完飯 返課室練
到點8 9個字先齊人
練左一 兩之 都上堂lu
諗住放學 再練ga
老欽都唔得  so冇練
而家都唔知點  老欽都冇同我地夾過咁制囉
一個練唔到
點知 1個就話唔好練啦 第2個就話棄權啦 等等.............
唉 而家都唔知點  聽日就要比賽了
莫非...一個不能少的說法  真的太天真?

被  貴 點名了。搞事吧,,,,AR!!!我被點名LU...

遊戲規則:
被點到名字的要在自己的日誌�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題...
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他4個人,列出其他4個需要回答問題的人的名字...
還要到這4個人的空間留言通知對方---> "你被點名了"...
被點名者不得拒絕回答問題喔~!!
這4個人要在自己的空間�媯讞�是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他4個人,
讓遊戲繼續,不得回傳~!!

我點名的人 :  水魚  大王  c杰  姐姐  差d都點唔到人tim丫..好多比人點左  太少好友了.

Q1. 甚麼能令你肯定你愛上了他/她?

ANS: Feel

Q2. 如果看到他/她與另一人有親密行為,會有甚麼感覺?

ANS: 心酸,,,,,,,,,,,,,,淡晒

Q3. 你覺得你對朋友/男朋友/女朋友係咪能夠經常問心無愧?你好假...

ANS: 能

Q4. 甚麼能令你感動?

ANS: 看見你為了我而流淚

Q5. 如果俾你許一個願,你會許咩? 

ANS: 再多3個願望

Q6. 你會為佢私下地超負出?

 ANS: 會

 Q7. 咩類型男生/女生會令你著迷?

ANS: 好難講

 
Q8.最愛GE人係邊個?
  
ANS: 她,,,,,,,,

我要刪 Q5
改為  " 若果你喜歡的她/他只剩下3日命,你會跟她/他表白嗎?(只記住 是"若果"就好了 沒其他意思)"


 

  2008-01-18 06:21 PM  [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]





訪客留言 (返回 MY_LOVE_HO 的日誌)


JUST_SI 於 2008-01-19 12:24 AM 發表:
呢
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



JUST_SI 於 2008-01-19 12:24 AM 發表:
聊
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



JUST_SI 於 2008-01-19 12:24 AM 發表:
無
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



JUST_SI 於 2008-01-19 12:23 AM 發表:
很
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



akuai6638356 於 2008-01-18 09:24 PM 發表:
KAKA 我點了
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



jy05856786 於 2008-01-18 09:04 PM 發表:
呢個遊戲正
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]