Smalleryip blog
here's smalleryip!
SmallerYip
暱稱: Smaller Yip
性別: 女
國家: 香港
地區: 東區
« January 2015 »
SMTWTFS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
最新文章
補充偏食營養 Chocola...
上堂喇! Too Cool for...
SISELY玩味妝品: 教你...
新品速報】光の 約會 T...
貼一貼眼紋Byebye TAL...
文章分類
全部 (47)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 47
留言總數: 0
今日人氣: 0
累積人氣: 4491
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2013 年 11 月 22 日  星期五   晴天


100%實用(◞ꈍ∇ꈍ)◞⋆**Glamabox華麗小盒 分類: 未分類

 



第一次收到Glamabox小盒,當知道有宅急便給我,既神秘又充滿期待!盒子的設計充滿華麗感,有種收禮物的心情!

 ˛˛ꉂ (˵¯̴͒ꇴ¯̴͒˵)౨” h a p p y ~



我的11Glamabox內有:
  
Prodigy
亮白面霜

L&P
滋潤南瓜抗老水漾面膜

Dr.Ci:Labo
海洋

lishacoy CC cream

Bijoux
美潤濕紙巾

Kamill
護甲潤手霜

 



哇!真知我心意,全部都是我想買的產品啊!而且好啱秋冬天用,有妝品的有護膚的,Glamabox真細心 (๑ּగ⌄ּగ๑) yeah!

這盒子內的吸精品必定係Prodigy亮白面霜$528/30ml (๑´⍢`๑) 好喜歡Prodigy是吱吱的設計,面霜成份含vit C, 海藻精華及保濕因子。



最近天氣好乾燥,我都不停找一些較潤的產品來對付額頭的火車軌紋!

無花無假,推開後很快被肌膚吸收,似一層薄薄的膜,長效保護,第二朝洗面後好滑呢!

**********************************************************************************************

無論幾時,我日日都鐘意敷mask



呢隻韓國L&P南瓜mask可以修護抗衰老,提升彈性緊緻!
 

面膜紙厚薄適中,好貼面,我仲發現到有紋架,唔知係咪更易吸呢!

敷完面膜,肌膚特別水潤,water upupup! ( ᵅั ᴈ ᵅั;)



**********************************************************************************************

天氣一乾再乾,要轉用D補水加潤澤嘅面霜,Dr. Ci:Labo海洋膠原滋養啫喱,含高濃度硫辛酸,超級保濕滋潤!另一款Dr. Ci:Labo水凝膠原極效修護啫喱含膠原蛋白HC納米膠囊,兩款可日夜都用得,用後感覺好水潤!



 

*********************************************************************************************

發現盒內有張濕紙巾喎,原來Bijoux 美潤濕紙巾,呢張唔係普通濕紙巾,有美肌功效架,抺手抺面都得,紙質仲好堅韌!

************************************************************************************************

我係乾手人,一洗完手指定動作就係塗hand cream呀,Kamill護甲潤手霜size剛好可以放入化妝袋呀,質感好潤但唔笠住,唔錯呢!


每一個月份的Glamabox都會季節性唔同架,11月份的盒子都係滋潤高的產品,真係好貼心同非常用實用呀! 而且訂購價平單買裝價好多呢!

下個月就係聖誕喇,我諗我都要訂定華麗盒子送比我D好朋友呀,佢地收到一定好開心呢! 訂每月盒子好定限量盒子好呢??

Gmablog website: http://www.glamablog.com

Glamablog Facebook: https://www.facebook.com/glamablog

 
SmallerYip’s sharing 
Mail : smalleryip@hotmail.com


theZtyle/smalleryip

iTrial.hk  She.com

Fashion& Beauty

Qooza  uBeauty

beautyexchange

Ellehk

 






訪客留言 (返回 SmallerYip 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]