Tracy0109
 
暱稱: Tr@cy
MORE...  

« September 2026 »
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

最新日誌
=.=
DAY CAMP
唱k ^^
i love all of u
明天開學=.=

日誌分類
全部 (459)

訪客留言
最近三個月尚無任何留言

我的好友
尚無任何好友
我的
連結

尚無任何連結

日誌搜尋
RSS Feed

2006 年 8 月 20 日  星期日   晴天


xanga 100問~

1. 你中文名好唔好聽?    Ans:好聽到爆~
2. 你英文名係邊個同你改?    Ans:4年班個英文miss~
3. 你呢個電話號碼用左幾耐?    Ans:唔記得~幾個月lo~
4. 你想唔想轉電話號碼?    Ans:唔想~轉黎做咩~
5. 你幾耐換一次電話?    Ans:爛先換~咁upday做咩喎~
6. 你個mp3有幾多首歌,你最鍾意邊一首?    Ans:唔記得~最鐘意''餘震''

7. 你用緊咩電話繩?    Ans:黑白豬~haha
8. 你有冇耳洞,仲想唔想啪?    Ans:有~好想再釘~但家人同老公反對~
9. 你留唔留指甲?    Ans:留架~但成日''賓''
10. 你鍾唔鍾意自己個髮型?    Ans:十分唔鐘意~
11. 你而家戴緊咩飾物?     Ans:老公送ge頸鍊~
12. 你有冇化妝? 你會唔會化妝?   Ans:有~會~
13. 你有冇近視?有冇戴眼鏡?    Ans:有有有~
14. 你出街有d咩一定要帶?    Ans:電話~$$~同老公送ge介指~
15. 你有咩最近唔見左然後好唔開心?     Ans:無~
16. 你最近收到咩禮物?     Ans:無~
17. 你有咩最想要?     Ans:一個家~
18. 你最近買左咩係用得最多錢?    Ans:首飾~
19. 有冇d咩想要但冇$買?     Ans: 整負離子~
20. 想要d咩係有錢但買唔到?    Ans:夢想~
21. 你拍過幾多次拖?     Ans:2,3次~
22. 你初吻比左邊個?     Ans:我最愛ge老公~
23. 你岩岩男朋友同你拍拖幾耐?   Ans:9個幾月~
24. 你會唔會一腳踏兩船?     Ans:nono~
25. 你會唔會搶人地男/女朋友?     Ans:唔會...
26. 如果比人搶男/女朋友會點?     Ans:打死個女仔~哈哈~
27. 你有冇邊一段戀情想返番轉頭?     Ans:無..
28. 咁你仲有冇同果個人聯絡?     Ans:之前有~而家無~
29. 咁你地而家咩關係?      Ans:fd掛~
30. 佢有咩令你印象最深刻?      Ans:無~
31. 有d咩地方你去過最鍾意?     Ans: Disney~
32. 一個最有回憶既地方?     Ans:沈香林~
33. 最鍾意邊個假期?     Ans:暑假~
34. 假期裡面有無邊一刻係最想留住?     Ans:同老公一齊ge日子~
35. 呢個假期有咩係你第一次見到?     Ans:Disney入面ge人扮公仔~
36. 有咩係假期後令你改變?     Ans:學業上加油~
37. 有咩你假期前唔會做假期後變得會做?     Ans: 無喎~
38. 咁呢個假期有無唔開心既時候?    Ans:當然有啦~
39. 問多你一次有冇d特別野你係未做過而呢個假期做左?   Ans:好煩呀~
40. 你對上一次假期係幾時?    Ans:唔記得~
41. 最鍾意咩玩具?     Ans:無~
42. 而家想要d咩新野?    Ans:好多都想要~
43. 買得最貴既一件衫?     Ans: 唔知~
44. 買得最貴既一對鞋?     Ans: 唔知~
45. 買得最貴既一個袋?     Ans:妖~
46. 有幾個多件tee?     Ans:叉知咩   ~
47. 有幾多對converse?    Ans:2對~
48. 有幾多對波鞋?     Ans:唔知~
49. 有幾多個袋?     Ans:好多~
50. 最鍾意既牌子?    Ans;無~
51. 岩岩對上食左咩?    Ans:大快活~
52.對上拍過拖既男/女人?    Ans:唔講名啦~
53. 岩岩打比邊個?     Ans:老公仔~
54. 岩岩對上接邊個電話?    Ans:Carmen~
55. 岩岩嚮icq/msn同邊個傾計?    Ans:無`
56. 岩岩send sms比邊個?    Ans:老公仔~
57. 岩岩收邊個sms?    Ans:  老公~
58. 岩岩對上睇咩戲?     Ans:龍虎門~
59. 岩岩聽首咩歌?     Ans:自己錄ge歌~哈哈
60. 岩岩對上搭咩車番屋企?    Ans:輕鐵~
61. 岩岩對上一次邊個上過你屋企?    A ns:姑姐個d
62. 岩岩對上一次邊個拖你手仔?    Ans:老公~
63. 岩岩對上一次邊個同你影相?     Ans:mimi~
64. 岩岩對上一次同邊個傾long distance?    Ans:nono
65. 岩岩對上一次暗戀既人?    Ans:許進暉~
66. 岩岩對上一次講大話呃邊個?     Ans: 唔記得~
67. 講大話係因為咩事?      Ans:  小事~
68. 岩岩對上一次發脾氣係因為邊個?    Ans:老公~
69. 發脾氣係因為咩事?    Ans;唔講lu~haha
70. 岩岩對上一次喊係幾時?    Ans;前2日~講過啦~
71. 幾耐洗一次頭?    Ans:一日一次~
72. 幾耐沖一次涼?    Ans:下~咁都問~=.=
73. 出門口要準備幾耐?   Ans:最少半個鐘~
74. 幾耐洗一次牛仔褲?    Ans: 無定~
75. 收過花未?    Ans;  ys...but唔鐘意~
76. 送過花未? 送比邊個?    Ans; nono~
77. 有冇比人批評過? 幾時? 佢話你咩?    Ans:有~當然有啦~重色輕友ma~
78. 有咩理想?    Ans:升上中六...大學~
79. 鍾意讀書定返工?    Ans:讀書~
80. 內向定外向?     Ans: 兩樣都得~
81. 邊一個同你最老友?    Ans;  豬慧~
82. 邊個人你最掛住?    Ans:  老公~無時無刻都係~
83. 邊個朋友嚮外地?      Ans;無~
84. 你電話save左幾多個電話no.?    Ans:都幾多下架~點數~
85. 你電話save左幾多個sms?    Ans:2個~月結單~哈哈~
86. 邊個打得最多比你?    Ans:老公~
87. 邊個send得最多sms比你?    Ans;老公~
88. 你想唔想換個新環境生活?   Ans:唔想~
89. 你而家最想打比邊個?     Ans:老公~
90. 最想去邊?    Ans:同老公去多次Disneyland~
91. 如果你而家大嗌,你會嗌d咩?    Ans:傻架咩~
92. 答上面問題時有冇講大話?    Ans:講大話咁做黎做咩呢請問~



« | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | ... | 459 | »


Tracy0109 : 個人主頁 - 相簿 - 訂閱  [ QOOZA - 論壇 - 登入 ]
 

tofumonzter@createblog.com