Tracy0109
 
暱稱: Tr@cy
MORE...  

« September 2026 »
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

最新日誌
=.=
DAY CAMP
唱k ^^
i love all of u
明天開學=.=

日誌分類
全部 (459)

訪客留言
最近三個月尚無任何留言

我的好友
尚無任何好友
我的
連結

尚無任何連結

日誌搜尋
RSS Feed

2006 年 7 月 7 日  星期五   晴天


病左...so unhappy~

唉~今朝起身個頭勁重~好唔舒服~

比我估中...病~個喉嚨超超超唔舒服~

其實尋日已經有d唔舒服架啦~

but....街照出~夜晚仲去游水~my god~

好好玩呀尋日~下午同老公兩丁kind子去唱K~

then....行左陣就返歸~

好唔開心呀尋日~慧慧唔去游水~

即時down 哂~下次再游啦~

芝上左黎我家先....then,7點幾出發~

係輕鐵見到ming and 大波珊~

一齊去swimming pool~珊比佢媽捉到食煙~慘~

亦比我知道某d人係度問 我有無講佢~

唔係化??咁ge問題都問得出??

cat and大欣好遲先黎~原來佢地行過黎的~

見到兩公婆~係度做d不愧行為~

大欣有潛水鏡~so...我地輪流潛落水睇~哈哈~白痴的~

9點幾就上水~cat and大欣去龍門食糖水~

我地4個就去兆麟食豆腐花~!

4丁友係度傾計....好耐無試過了~

食完去輕鐵站坐左陣~then...返歸~

thx老公等左我咁耐~sor~累你都照等~thx thx thx=3=

今晚老公去謝C宴~玩得happy D吧~^0^

 

尋晚發左個夢...即時爽哂!~!

 

而家好悶呀...so...做50問吧!~!

1.屋企最貴既野係?

Ans: 我lo...卡卡!~!

2.屋企幾多房幾多廳?

Ans: 3房1廳~!
3.有photo album嗎?

Ans: nono!
4.你屋企望出去是甚麼風景?

Ans: 山...馬路...
5.你家中既門係咩色?

 Ans: 淺紫~!~
6.對兄弟姊妹嚴厲嗎?

Ans: 唔嚴wo...但惡lo/.\
7.會對屋企人發脾氣嗎?

Ans: yes..對任何人都會發!~!
8.如果不開心,會半夜三更打電話到朋友訴苦嗎?

Ans:唔會...
9.你現在聽緊甚麼歌?

Ans: 無聽歌...同豬慧傾電中!!
10.你現在穿著甚麼衣服?

Ans: 睡E!~
11.最中意邊個香港歌手?!

 Ans: 軒仔!~
12.最中意邊個日本歌手?!

Ans: 唔鐘意~~
13.最中意邊個臺灣歌手?!

Ans: 都唔鐘意!!!
14.最中意做D咩?!

Ans: 傾電,,,行街~
15.最中意邊個?!

Ans: 大孖B!
16.最中意同邊個玩?!

Ans: 豬慧!!!
17.最中意咩歌?! 

Ans: 慢歌!!!!
18.最愛既人係邊個?!

Ans: 下?咪大孖lo!
19.最掛住既人係邊個?!

Ans: 大孖B 2~
20.最心愛既野係咩?!

Ans: 大孖B>^0^
21.最關心既係邊個?!

Ans: 費話...
22.最DOWN既時候係幾時?!

Ans: 同大孖鬧完交...
23.最中意咩通訊工具?!

Ans:電話~
24.最中意邊個異性朋友(唔可以係拖友)?!

Ans:軒仔~
25.最錫既人係邊個?!

Ans:大孖=.=
26.最冇辦法接受到既野係咩?!

Ans:比人呃...
27.最好笑既朋友係邊個?!

Ans:唔知...
28.最肥既朋友係邊個?!

Ans:無...得我自己肥...
29.最令你開心既人係邊個?!

Ans:大孖...
30.最講得心事既係邊個?!

Ans:豬慧...carmen~
31.最中意TVB邊個男演員?!

Ans: 黃宗澤~
32.最中意TWINS邊首歌?!

Ans: 我的爸爸媽媽~
33.最想邊個做你爸爸?!

Ans: 周國賢...because令仔...
34.最想試下同邊個拍拖?!

Ans: 唔知...
35.最怕係街度撞到邊個?!

Ans: d miss ar sir!
36.最想知佢諗乜既人係邊個?!

Ans:所有人都想知佢諗咩...
37.最唔想發生既野係咩?!

Ans:唔開心ge野都唔想發生~
38.最易令你觸電既異性係點既?!

Ans:外表C文..內裡open...哈哈~
39.最冇能力做到既野係咩?!

 Ans:考第一....
40.最中意邊隊組合?!

Ans:無...
41.最中意邊個網友?!

Ans:無...
42.最矮既朋友係邊個?!

Ans:大欣~
43.最高既朋友係邊個?!

Ans:芝姐~
44.最中意FIONA邊首歌?!

Ans:你在那裡~
45.最靚既朋友係邊個?!

Ans: koey~
46.最中意咩電器牌子?!

Ans:無架喎..
47.最黑你憎既歌手係邊個?!

Ans: d姣婆lo...
48.最好聽既合唱歌係咩?!

Ans: 好多都好聽..
49.最好聽既失戀歌係咩?!

Ans: 痛愛...
50.最鐘意邊張相?

Ans: 無...

 

 

 



« | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | ... | 459 | »


Tracy0109 : 個人主頁 - 相簿 - 訂閱  [ QOOZA - 論壇 - 登入 ]
 
tofumonzter@createblog.com