呀ki心情日記(男黎架= =)
平時開唔開心既野都係到睇到=)
arki0213
暱稱: 呀棋
性別: 男
國家: 香港
地區: 西貢區
« August 2026 »
SMTWTFS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
最新文章
3/8/08
12/7/08
1/7/08
19/6/08好耐冇打
9/6/08
文章分類
全部 (59)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
好友名單
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 59
留言總數: 922
今日人氣: 26
累積人氣: 4214
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2008 年 4 月 6 日  星期日   晴天


6/4/08 驚訝 分類: 未分類

冇咩啦今日

早上起身返教會

返到home打陣波

食野

打日記

做homework

又比2個人點中

比潮點中既一個就係呢個

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,
        你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
ANS:  會

Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等他回頭嗎!?
ANS:   會- -


Q3.  你要噯情定係朋友??
ANS:   噯情

 


Q4.  你最喜歡跟誰訴心事啦?
ANS:   會聽我講野既人

 
Q5.  覺得噯人幸唔幸福?點解?
ANS:   幸福掛,見到係街..好羨慕T_T


Q6.  噯與被噯選1個?
ANS:   噯掛= =好小男仔會話被噯lor

Q7. 如果你同條仔/女係因為你BEST FD既關係而散??
       你會唔會原諒你既BEST FD?點解?
ANS:    唔會.我屌9佢


Q8. 如果有條仔有女,,又溝你,,叫你等佢半年...你會等唔等?'
ANS:   我仔黎架wor- -

 

 

緊住又要做miki個份T_T

♥.點我既人: Miki= =
♥.寫出填寫日期: 6/4/08
♥.愛的食物: 肉=3=
♥.愛的音樂: gazette,唐禹哲,黑澀會 d歌
♥.愛的店舖: 機鋪
♥.愛的顏色: 黑,白,紅,藍
♥.愛的國家: 澳洲
♥.愛的工作: 未做野..想既話就籃球員/健身教練/翻譯官
♥.愛的休閒: 打波,傾電話,健身,打機,出街
♥.愛的科目: 英文,pe,會計,商業,政府
♥.愛的甜食: icecream=3=
♥.愛的個性: stupid..
♥.愛的口頭蟬: 頂/咩事呀你/點呀你
♥.愛的小動作: 唔知
♥.愛的季節: 冬天
♥.愛的女人: 冇女點愛..
♥.愛的男人: 冇仔點愛
♥.愛的節日: 暑假!
♥.愛的香水: gucci好似有隻幾香
♥.愛的運動: 籃球,足球,健身,壁球,攬球,桌球 ,羽毛球, 乒乓球, 網球, 壁球, 桌球, 堡齡球, 哥爾夫球,  游水, 釣魚,手球,  跑步, 溜冰+排球(唔多識玩呢2樣) 

♥.愛的定義: 2方付出,成日想見,希望唔好分開
♥.愛我的人: 好多,DADDY MUMMY,FD
♥.愛過我的人: 唔想提= =






訪客留言 (返回 arki0213 的日誌)


pandaching88 於 2008-04-07 09:09 PM 發表:
CMCM呀......."
點解個個人都做d咁既野咖.."
我個同學仔又比我做囉=.="
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



long_sze_ 於 2008-04-07 08:59 PM 發表:
留多個cm比你先"
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



lOvE_SPY 於 2008-04-07 05:14 PM 發表:
CM__^^
俾2個點中__人氣勁波!!
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



lOvE_DreAM20 於 2008-04-07 03:16 PM 發表:
ComMent-)'
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



salvai 於 2008-04-07 03:05 PM 發表:
送個cm 仔比你先
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



Nic0LeT3T 於 2008-04-06 08:53 PM 發表:
cM`
給你的一個大滴cM子`!!
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



ahchiu 於 2008-04-06 08:02 PM 發表:
- CM `
- 呵呵xD"
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



meimei535452 於 2008-04-06 07:06 PM 發表:
令仔..加水牙..
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]