babe_k
暱稱: Ms. 珈` ♥
性別: 女
國家: 香港
地區: 九龍城區
«‹ September 2026 ›»
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
最新文章
•2009-05-30
•2009-05-21
•2009-05-20
•2009-05-19
•2009-05-15
文章分類
•全部 (249)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
好友名單
網站連結
•★ ciNdy
•★ EsThER
•★ Kenneth
•★ Kik0
•★ p0lly
•★ qUeeNiE
•★ SaMMI
•★ tAmmy
•★ 柏豪
•★ 盈
•★ 清
•★ 淇
•★ 湘
日誌統計
文章總數: 249
留言總數: 2658
今日人氣: 7
累積人氣: 16370
站內搜尋
小玩意:]
2008 年 5 月 25 日  星期日

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 {又被點名-0-}`♥
 
                                                                 

被CoLeTi點:

 


被點到名字的人要在自己的Xanga/Blog�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題,
再加上一個你自己的問題,組成10個問題,
列出其他8個人需要回答問題的名字,
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續不得回傳喔!
===============================  


 Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
Ans:  之前係揀吾會. E+揀會.因為諗法吾同左.


Q2.  相戀最重要係咩?
Ans:  大家都愛::信任::同體諒對方:}

3. 如果有個你唔鐘意ge人鐘意你?你會被打動嗎?  
 Ans: 不是如果. 試過. 會.


Q4. 你的情人重要嗎?!"  

Ans: 重要;} `


Q5.你的理想對象是怎樣的?

Ans: 明白我`珍惜我`愛我`體諒我`


Q6. 你會在友情與愛情中,你會選擇邊一樣?
Ans: 兩樣都要` .

 
Q7. 假如愛上一個不愛你的人,你會選擇放棄還是等他/她?
Ans: 會等佢直到我搵到第2個為止.


Q8.  你最吾鐘意情人做咩動作?

Ans: 採礦同食煙-_- 



Q9. 你覺得異性既樣重要D定係心地重要D?
Ans: 2樣都重要;}

 
Q10. 如果暗戀一個人會唔會選擇同佢講?

Ans: 吾會,講左就吾係暗戀喇-_-

        
  發表時間:2008-05-25 07:09 PM   [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]





訪客留言 (返回 babe_k 的日誌)


babiiifan 於 2008-05-26 07:24 PM 發表:
c0m ; ]
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]