Tennis0618
暱稱: Tennis
性別: 男
國家: 香港
«‹ July 2026 ›»
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
最新文章
•2009-08-24
•Hesitation
•2009-06-22
•I'm BACK !!
•Begging
文章分類
•全部 (235)
•Big Day ! (1)
•B仔遊記 (4)
•English weblog (3)
•魔術學會 (5)
•一分高下 (22)
•日記來源 . 版權注意 (1)
•文字創作 (1)
•不求回報 (8)
•自言自語 (7)
•你有你的 , 我有我的 (1)
•個人感受罷了 (31)
•問與八 (4)
•喘息中, 嘆息中 (81)
•暢歌 (1)
•學海無涯 (47)
•螢幕上的星星 (1)
•未分類 (17)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
網站連結
尚無任何連結
自訂欄位(一)
尚無任何內容
2007 年 7 月 2 日  星期一   晴天


九十二問上半集 , 太多字搞到冇得出呀陰公 驚訝

Q1:如果看到自己最愛的人熟睡在你面前你會做什麼??
Ans: 影佢相比自己睇=v=真係變態 =.=
Q2:寫首自己最最喜愛的歌??
Ans: 好多wor , 成日轉ga , 不過哩排最愛聽迷幻三角戀 , 但係我諗都就轉lu...vincent都好好聽ga ! (改正於7月3日)
Q3:當你最不知道穿什麼顏色的時候,你會擇什麼顏色??
Ans:黑or白色
..我屋企冇咩其他顏色ge衫
Q4:2006年你最後悔的一件事是什麼
??
Ans: 唔好好咁對好愛我ge人

Q5:曾經有過最被感動的事是什麼
??
Ans: 有人同我講生日快樂 , 人最開心就係知道有人注意佢者

Q6:比較喜歡爸爸還是媽媽
??
Ans:mama , 呀爸成日返工都訓左啦 , 點知中唔中意呀 , 不過諗到佢咁辛苦又想轉做一半半
Q7:你最想要的5樣東西是什麼??
Ans: wii ! 大d ge屋企 ! 單車都算啦... 愛人 ! 悠閒ge生活 ! 真係貪心 =.=

Q8:最後一次發自內心的笑是什麼時候
??
Ans: 我....唔係好記得lu ~ 可能太耐 , 可能太多

Q9:如果給你一個機會去世界上任何一個地方旅行,是哪里??
Ans: 之前係澳洲 , 宜家呢 . 真係唔知呀 , 可能我真係愛香港太多
Q10:如果時間能倒流你希望回到哪一天??
Ans: 好多日都想再重溫一次wor ! 對唔住 ... 我想問點解咁多人想去返07年4月11號 ?!

Q11:最想實現的三個願望是什麼
??
Ans: 我諗都係唔好要多三個願望咁格硬啦 =] 第一個 : 屋企人同屋企整整齊齊 第二個 : 搵到我自己中意ge人 ?! (真係比sd比我個個人感染左囉 !) 第三個 : 前途一片光明 !

Q12:我在你眼�堣偵羆�?
Ans: shot shot 地ge人一個 -.-
Q13:如果讓你擁有一種超能力,你願意擁有什麼呢??
Ans: 講真 , 唔係好想 . 如果一定要可能係曉飛掛 , 想去邊就去邊 , 不過我諗一定唔可以得我自己一個囉 , 我要帶住其他人飛 , 但係個d人之中又要得我自己一個曉飛wor ! (明唔明我講咩=.=)
Q14:最喜歡哪部電影??
Ans: Titanic好發人深醒(有冇錯字?)
Q15:與喜歡的人見面,想要穿成什麼樣?
Ans: 自然美
Q17:如何向喜歡的人表白?
Ans: 首先熟左 之後表白... , 哩個係之前個個人GE答案 , 同我差唔多

Q18:如果你愛的人不愛你怎麼辦?
Ans: 勉強冇幸福掛...
Q19:你會選擇having *** before marriage嗎 ??
Ans: 點解我明GE ! 我諗 , 唔會掛 , 勁野留返最後 , 都係唔好未出發先興奮 !
Q20:世界末日,你會倖存,並且你可以救一個人,你會怎麼做?
Ans: 可能我會自殺 .. 人係群體生物黎MA
Q21:你在乎別人看你的眼光嗎?
Ans: 在乎
... !
Q22:想要擁有一個怎樣的聖誕
?
Ans: 快樂溫馨
Q23:如果我們不認識,你還想和我做朋友麼?
Ans: 會..GE =] 開頭覺得你都怪怪地 , 不過宜家正常左 @@

Q24:對我的第一印象和現在的感覺?
Ans: 第一個::怪怪地囉都話
 
              現在:正常左囉
..做咩要再講多次個答案 !
Q25:你的他(她)遲到多久你會等
?
Ans: 打到電話比佢 , 聽到佢把聲先
..
Q26:在什麼時候會想到我
?
Ans: 見到你個MSN名囉 =.=...
Q27:2007年最想幹什麼?
Ans: 靜係想要個暑假姐.....
Q28:如果有天你死了,希望是什麼死法?
Ans: 無諗過
.. , 真真正正GE安樂死掛
Q29:如果你愛的人沒錢,你還會嫁給他麼
?
Ans: 應該係叫娶...=.=有能力我都會GE

Q30:朋友到底是怎樣的
?
Ans: 朋友係咩都可以講到比佢知 , 好似情人咁可以作出容忍...

Q31:如何拒絕追求你的人?
Ans: 唔理佢..都係GELA
Q32:最想做什麼動物?
Ans: 都係人!
Q33:如果你和你現在的女(男)朋友在路上碰到你以前的女(男)朋友,會點?
Ans: SAY HI ! 可能傾幾句掛 , 但係我連第一次都未囉 !

Q34:覺得一直和一個人呆在一起會有一天厭倦嗎?
Ans: 不會掛 , 要睇邊個 .

Q35:鬱悶的時候怎麼辦?
Ans: 玩手指...掛
Q36:最適合你發呆的地方??
Ans: HM ! OF COURSE GALA
Q37:你心目中理想的愛人是什麼樣子呢?
Ans: 冷靜(配合我GE唔冷靜 ... =.=) 友善 , 有商有量 ... 暫時係咁
Q38:你相信一見鍾情還是日久生情呢?
Ans: 兩者都有d..=]
Q39:在你的生命中,是友情勝過愛情,還是愛情勝過友情?
Ans: 友情掛...
Q40:你最想要的公司福利是怎麼樣的?
Ans: 好多假放.. 總之做野個陣開心 , 唔辛苦已經好好啦
Q41:願意離開家到很遠的地方去追尋幸福嗎?
Ans: 可能啦
...
Q42:你在大家面前和自己一個人時,差別有多大
?
Ans: 極大!面對人個陣係傻傻地 , 自己一個我會係咁思考 @@ !
Q43:下面兩樣你更喜歡哪個? 雪山還是大海.
Ans: 大海....(個個都係咁搞GE -0-)
Q44:你最崇拜誰,理由?
Ans: 呀蛤 ! 去大學教書WOR -0-
Q45:如果胡錦濤讓位給你...你想如何改造中國?
Ans: 人人有公德 , 唔自私 , 唔好咁嚴肅 . 不過都好難囉
Q46:如果你坐在一個面朝大海的窗前,會點?
Ans:諗野同大叫
Q47:到今為止,你幹過最尷尬的事是什麼?
Ans: 好多.. 之前睇過同一篇野係拖錯人地隻手 , 我都係咁講 !
Q48: 假如能讓你選擇兩個日期(出生和死亡)你會分別選擇哪一天,為什麼??
Ans: 出生日期::1992年6月18日(是但就得啦)

              死亡的日期:唔想知喎 , 我都係咁話 .

Q50: 你覺得跟我認識是相見恨晚ma~
Ans: 應該唔係...我唔知點講WOR , 我晨早就知道有你哩個人啦 , 但係唔同你講野斟MA
Q52: 可以變身的話希望變成什麼?
Ans: 人 =]

Q53: 請用4 個字形容一下現在的自己?
Ans: 喪.. =0=
Q54:你會怎樣排列以下四樣東西:1.友情 2.愛情 3.親情 4.事業
Ans: 3~2~1~4 , 應該都係咁掛
Q55:對於未來的期望?
Ans: 好過E+.. YAYAYA !
Q56: 點解你會同我做到好朋友?
Ans: 真係未做成喎...我都唔覺
Q58:你是否已經找到人生目標?
Ans: 未找到..應該
Q59:如果你(妳)另一半突然離開你(妳),你(妳)會怎樣?
Ans: 邊隻先啦要睇
Q60:生命裡甚麼對你最重要?
Ans: 親人..

Q92 : 自己加GE , 有咩感受
駛唔駛咁長呀 ! 咁辛苦 , 大家就留下言啦

刊登時間:2007-07-02 10:08 PM  [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]





訪客留言 (返回 Tennis0618 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 關閉多功能編輯器 ]