}} } }shake(5); body{filter:Blur(Direction=45,Strength=5)}
±×[].o○。*因為愛所以愛○"×°。
■□×天空 上的 尉藍**\/\__

◆*..聖潔 的 鐘聲|||”]*

''◇ *×°*"╴代表了___★°°]

★◆`` 沒有你 我更學會自愛 !-`*◆|\*
forever222
暱稱: *傷感女孩**-濤
性別: 女
國家: 香港
地區: 葵青區
«‹ December 2014 ›»
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
最新文章
•唔開心
•暑假...
•Hey!
•l l0vE Harry Potter ...
•HI
文章分類
•全部 (90)
•一個愛字 (2)
•心情! (22)
•星座 / 生肖 /花 (2)
•家人 (5)
•家人 (4)
•無聊 (5)
•開心 (16)
•學校 (10)
•未分類 (24)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
網站連結
•YaHOo Bl0g
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 90
留言總數: 589
今日人氣: 35
累積人氣: 8910
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2008 年 4 月 12 日  星期六   晴天


2008-04-12 分類: 未分類

遊戲規則 :)
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題.
再加上一個你自己的問題,組成10個問題,
傳給其他8個人;列出其他8個需要回答問題的人的名字, 


還要到這8個人的空間留言通知對方 (你被點名了).
被點名者不得拒絕回答問題喔!這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的;
並且按上述要求傳給其他8個人 讓遊戲繼續 不得回傳.

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
ANS: 唔會...我驚受傷..

Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人,那你會等他回頭嗎?
ANS: 唔會...佢都唔鐘意我啦..我做咩咁傻仲鐘意佢姐..?

Q3.  愛與不愛選1個?
ANS: 愛....


Q4. 你鐘意一個點樣的男仔/女仔..?

ANS: 我鐘意...佢咩都對我好好的..只係愛我一個..


Q5.  你會繼續同一個花心既人一齊?
ANS: 一定唔會...我會好憎呢d人..

Q6.  你會吾會為左愛情同屋企人反面?
ANS: 唔會...


Q7.  當你既朋友同你自己最鍾意既人一齊時,,你仲會唔會祝福佢
哋?
ANS: 會的...希望佢地開心啦..但我唔知自己做唔做到..?!

Q8.  想唔想拍拖?    

ANS: 想...考試之後喇...可能想拍先啦..

 

 

   

•

`一生一世''''機會?... (howying) 
• aR玲
• 琳琳
• 妍
• 丫儀
• 丫塋
• 丫欣
• 圖






訪客留言 (返回 forever222 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 關閉多功能編輯器 ]