岩岩睇呀雞日記....
-0-又比佢點左名~
今次話一定要做嫁WO....
上次果個話唔洗做都得嫁- -
可惡.....
點名BY-衰雞
規則:
A. 被點到的要在自己的博客�媦g下自己的答案, 然後去掉一個最不喜歡的問題再加上一個新問題, 仍然組成20個問題, 傳給其他8個人, 列出8個需要回答問題的人的名字, 還要通知對方——你被點名了, 被點名者不得拒絕回答問題, 完成遊戲的人將會永遠得到大家的祝福。
B. 這8個人要在自己的博客�堛`明是從哪里接到的, 並且再傳給其他8個人, 讓遊戲繼續下去。被點到名字的人將會得到大家的祝福, 並且所有美好的願望都會在不久的將來實現。
C. 不可回傳。
1. 現在最想做什麼?
Ans :快D考埋中基~同唔洗番工既日子玩盡佢-3-
2. 如果有一個機會比你回到過去再做過一件事.. 你會做咩?
Ans : 好好讀書=﹏=
3. 你最希望從朋友(不包括愛人)那裡得到的是什麼?
改[如果你可以改變世上既一樣野~你會改D咩!?]
Ans : 賤人死曬~好人長命百歲~
4. 到目前為止你認為甚麼才是最重要的?
Ans : 留唔住既野
5. 2008年的願望。
Ans : 升到YEAR2~有得加人工
6. 最近最快樂的事情是什麼?
Ans : 知道桂子點解請我
7. 你最討厭哪類人?
Ans : 人前人後唔同既人
8. 對點你名的人的第一印象和現在的感覺?
Ans:
第一印象是 : 應該係一個正常人- -高過我
現在 : 都係咁鬼高= =成日蝦我唔夠高/.\
唔係一個正常人
9. 說出點你名的人的3個優點 (不可刪除題)。
Ans : 英文勁過我~生得高過我~打機勁過我- -~哈
10. 心情不爽的時候你經常會幹嘛?
Ans : 聽歌~睇綜藝節目係到勁笑~
11. 你腦中的幸福是一個什麼樣的呢?
Ans : 簡單~咩都唔洗諗= ="
12. 認為點先算係朋友?
Ans : 唔會出賣你~唔會因為利益而接近你~
得閒會關心下你~有咩事會支持你~(仲有好多好奇怪既條件)
唔好克我憎~唔好口賤~玩得~笑得~
13. 你現在最想擁有的是什麼?
Ans : 無數既開心~
14. 你最喜歡的地方?
Ans : HOME~
15.講出你自己既三個缺點
Ans : 笨~懶到死~好多爛GAG
16. 說出點你名的人的3個缺點?
Ans:諗太多~ 將自己收得好埋~有時諗左去死角令自己唔開心- -~
17. 你願意為情自殺嗎?
Ans :我覺得係一件好白痴既事
18. 塵世間最痛苦既事係???
Ans:上覃先生既堂~畢生難忘
19.有無做過你認為後悔的事?
Ans : 就泥生活左係世上18年~點都會有D~
20.下世既你想做男仔定女仔..點解.?
Ans : 男仔= =女仔好煩"
我都唔知自己前世係D咩~都唔會知自己下世係D咩~
我E家要積多D陰德~咁下世既我就會好順心順景~
[可惜唔可以回傳\"/唔知兜力同梁仔可唔可以呢- -"]
我想點名既人~
1.鼠鼠
2.AVA
3.小情人
4.老妖
5.甘甘
6.呀笨(姐係呀榴)
7.SUSAN
8.美如
排名不分先後- -+
|