CHILAM¤é»x
chilam1027
¼ÊºÙ¡G chilam
©Ê§O¡G ¨k
°ê®a¡G ­»´ä
¦a°Ï¡G ¥_°Ï
« September 2026 »
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
³Ì·s¤å³¹
2009-07-30
2009-06-21
2009-06-19
2009-06-07
2009-06-05
¤å³¹¤ÀÃþ
¥þ³¡ (41)
³X«È¯d¨¥
³Ìªñ¤T­Ó¤ë©|µL¥ô¦ó¯d¨¥
¨C¤ë¤å³¹
¤é»x­q¾\
©|¥¼­q¾\¥ô¦ó¤é»x
¦n¤Í¦W³æ
ºô¯¸³sµ²
©|µL¥ô¦ó³sµ²
³Ìªñ³X«È
³Ìªñ¨S¦³³X«È
¤é»x²Î­p
¤å³¹Á`¼Æ¡G 41
¯d¨¥Á`¼Æ¡G 76
¤µ¤é¤H®ð¡G 16
²Ö¿n¤H®ð¡G 2245
¯¸¤º·j´M
RSS ­q¾\
RSS Feed
2008 ¦~ 4 ¤ë 2 ¤é  ¬P´Á¤T   «B¤Ñ


2008-04-02 µL©` ¤ÀÃþ: ¥¼¤ÀÃþ

µf¾Ç¦n´e§r ! ¸¨«B¦nÀã............

µoªí®É¶¡¡G2008-04-02 04:29 PM  [ ½s¿è¤é»x ] [ ¤À¨É¦ÜFACEBOOK ]





³X«È¯d¨¥ (ªð¦^ chilam1027 ªº¤é»x)


maggie0102 ©ó 2008-04-05 09:50 PM µoªí¡G
¼M!!!¦n¤@½g¤é°O§r!!!
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]

ºô¥D¦^ÂÐ

­ø¦nËݦê°Õ!!
Posted at 2008-04-06 07:30 PM   [ ½s¿è ] [ §R°£ ]



tRa" ©ó 2008-04-04 11:03 AM µoªí¡G
§A¥´Ëݤp³¥¤£¦p­ø¦n¥´!
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]

ºô¥D¦^ÂÐ

ªB¤Í>>§AËݦê!!½Ð°Ý§A«YÃä­Ó.
Posted at 2008-04-06 07:31 PM   [ ½s¿è ] [ §R°£ ]



Alan3756392 ©ó 2008-04-03 10:06 PM µoªí¡G
¬Y¬Y¦³½ì±µÀs¹CÀ¸...!



¤º®e: ¹CÀ¸³W«h ³QÂI¨ì¦W¦rªº­n¦b¦Û¤vªº¤é°Oùؼg¤U¦Û¤vªºµª®×

µM«á¥h±¼¤@­Ó§A³Ì¤£³ßÅwªº°ÝÃD¡C

¦A¥[¤W¤@­Ó§A¦Û¤vªº°ÝÃD¡A²Õ¦¨¢·­Ó°ÝÃD¡A¶Çµ¹¨ä¥L¢·­Ó¤H¡C

¦C¥X¨ä¥L¢·­Ó»Ý­n¦^µª°ÝÃDªº¤Hªº¦W¦r¡AÁÙ­n¨ì³o¢·­Ó¤HªºªÅ¶¡¯d¨¥³qª¾¹ï¤è "§A³QÂI¦W¤F"¡C

³QÂI¦WªÌ¤£±o©Úµ´¦^µª°ÝÃD³á¡I

³o¢·­Ó¤H­n¦b¦Û¤vªºªÅ¶¡ùت`©ú¬O±q­þ¸Ì±µ¨ìªº¡A¨Ã¥B«ö¤W­z­n¨D¶Çµ¹¨ä¥L¢·­Ó¤H¡C

Åý¹CÀ¸Ä~Äò¡A¤£±o¦^¶Ç¡C

Q1.©úÅÊ©w«Y·tÅʦn? ans: ·tÅÊ!

Q2. ¦PÄÁ·N¬J¤H¤@»ô³Ì­«­n«Y? ans: ¶}¤ß¡B²`¨è¡Bªø¤[!

Q3. ­Y§A³ßÅwªº¤H³ßÅw¤F§O¤H, ¨º§A·|µ¥¥L¦^ÀY¶Ü ? ans: ¤£¤@©w!

Q4. ·|­ø·|«á®¬ÉN¦P¬Yd ¤H«Y®I¤@»ô¹L ? ans: µL!

Q5 . ¦pªG§Aı±o¦Û¤v°t¤£°_¦Û¤v·Rªº¤H¡A§A·|«ç¼Ë°µ...!? ans: ¥Î¤@¤Á¤è«K¥O¦Û¤v°t±o°_!

Q6. ı±o·R¤H©¯ºÖ¶Ü ? ÂI¸Ñ ? ans: ­ø©¯ºÖ¡A¦]¬°¥u¦³§A·R¤H«Y­ø°÷¶ù!

Q7. ·|­ø·|¥O¨ì§A¦Û¤vÁé·N¬J¤H¶}¤ß¦P©¯ºÖ ? ÂI¸Ñ ? ans:¤@©w·|!¦]¬°§Ú¤@¤Á³£·|¬°§Ú·R¬J¤HµÛ·Q¥ý!

Q8.·|¦P§AÄÁ·Nªº¤Hªí¥Õ¶Ü ? ÂI¸Ñ ? ans: ¤£·|¡A¦]¬°¦o¤£·|·R§Ú!!­n§Ñ°OÊ\!

Q1§ï¦¨ Áé·NÃä¤@ºØÃþ«¬¬J²§©Ê??

³Q¿ï¤¤¬J¤H¡RCarvin¡BSam¡BHin¡BChilam¡B°à°à¡BNelson¡BDavid King Kong
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]

ºô¥D¦^ÂÐ

¦P¾Ç§A³£¦n¤¤·Nª±¹CÀ¸Ø{!!!!!!!
Posted at 2008-04-06 07:33 PM   [ ½s¿è ] [ §R°£ ]



sinwa930 ©ó 2008-04-03 09:20 PM µoªí¡G
§r­ô...ªð¾Ç¦n´e°Ú!
ËÝ«}­ø¦nªðÅo....>
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]



sinwa930 ©ó 2008-04-03 09:19 PM µoªí¡G
§r­ô...ªð¾Ç¦n´e°Ú!
ËÝ«}­ø¦nªðÅo....>
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]



twk93930 ©ó 2008-04-02 07:41 PM µoªí¡G
[ ¯dµ¹ºô¥Dªº«N«N¸Ü ]
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]

ºô¥D¦^ÂÐ

[ ºô¥D¯dµ¹«N«N¸Üªº¦^ÂÐ ]
Posted at 2008-04-03 09:31 PM   [ ½s¿è ] [ §R°£ ]


³X«È¦WºÙ¡G
¹q¶l¦a§}¡G (¤£·|¤½¶})
ÅçÃÒ½X¡G  «ö¦¹§ó·sÅçÃÒ½X (¦p¬Ý¤£²M·¡ÅçÃÒ½X½ÐÂIÀ»¹Ï¤ù¨ê·s)
«N«N¸Ü¡G (¥²»Ý µn¤J «á¤~¯à¨Ï¥Î¦¹¥\¯à)
[ ¶}±Ò¦h¥\¯à½s¿è¾¹ ]