飛x2's ﹏ *DIARY* ﹏ >3<

fei218
暱稱: 飛x2..>3<
性別: 女
國家: 香港
地區: 元朗區
«‹ July 2026 ›»
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
最新文章
•^____________^''
•懶懶懶
•today
•唔唔..
•>_<
文章分類
•全部 (92)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 92
留言總數: 127
今日人氣: 4
累積人氣: 3938
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2007 年 5 月 22 日  星期二   晴天


金毛給的東西-3-''

點名遊戲:擊鼓傳花

 

遊戲介紹:這是博客(BLOG)�堿y行的擊鼓傳花遊戲,
傳給誰誰就得接著,否則就得受罰,請認真對待,不要怕暴露隱私。

 

1.被點到名字的要在自己的博客�媦g下自己的答案,
並且要加一個題目,並將加好的題目連同原來的一起,
傳到其他6個人還要到這6個人的博客�堹d言通知對方-你被點名了,
被點名者不得拒絕回答問題,完成遊戲的人將會永遠得到大家的祝福。

 

2.這6個人要在自己的博客�堛`明是在哪裹接到題的,
並且再想一個題目傳給其他6個人讓遊戲繼續下去,不得回傳,
被點到名字的人將得到大家的祝福,
並且所有的美麗願望都會在不久的以後實現。

 

俾金毛,臭湘點名..-_-''

Q1:如果deathnote落在你手上,你會怎樣做?

ans:嗯..冇咩用,羅黎擺-_-''

 

Q2:如果你是一個夜更小巴司機...午夜行經新界某無人且荒蕪地帶....看見一個長髮紅衣女子截車...你會載她嗎?
  (必須要一提的是,你並不知道她是人是鬼...要是她真的是人的話...你不載她又有點.....)

ans:載,,係鬼都唔怕la,,我唔怕,,因未見過-3-''

 

Q3:咁你覺得我異性緣強唔強ar?

ans:金毛,,強//臭湘,,一般@_@

 

Q4:你覺得點解上帝要將人既屁股分開兩邊?

ans:唔知!*_*

 

Q5:如果有一樣野從天而降,你想佢跌咩落黎比你呢 ?

ans:時空穿梭機^^''

 

Q6:我係咪勁令女or令仔呢?

ans:唔係bo~哈=]

 

Q7: 每日你最唔想做既事係咩事?

ans:早起身-3-''

 

Q8:你有冇後悔識到我?

ans: of course冇la!=]

 

Q9:我最喜歡做什麼@@??

ans:金毛>同人sm~xd*(不論男女老少!_!'')//臭湘>玩人

 

Q10:自認好色嗎?

ans:不

 

Q11:你信有一生一世嗎?

ans:信

 

Q12: 覺得甚麼是幸福?

ans:我都唔知咩為幸福la..-3-''

 

Q13: 放鬆自己,,e+最掛住邊個?

ans:宏

 

Q14:你想幾多歲結婚?

ans:廿幾^^''

 

Q15:你做呢篇野果陣有冇被迫既feeling?

ans:我都係無聊先會跟住做,,no that feeling-3-''

 

Q16:如果只可以揀一個留係你身邊~其他都會消失~你揀邊個?

ans:不會離棄我的人*

 

Q17: 如果俾你永遠同你所愛ge人一齊 但係條件係 無論物價點升點跌 每日都只可以洗50蚊
  (呢50蚊計埋水電煤、屋租、保險、醫藥費 etc.) 唔得就要同佢分開~你會......?

ans:會,,如果因為咁就分開咪姐係唔夠愛佢lo..

 

Q18:送你一樣超能力, 你會要邊樣~~~~同埋點用?

 

ans:超強記憶力,,睇野睇一次就記住,,唔會忘記*

 


Q19:你點先會提出分手?

 

ans:當我feel到自己係多餘ge一個果時..

 

Q20:我有無野值得你欣賞?係咩野?

 

ans:金毛>有,,同你傾心事,,你會俾到意見我*臭湘>有,,很聰明,,可惜懶左小小>_<''

 

Q21:你身邊最令既朋友係邊個?(男OR女都可)

 

ans:呀嬤^_^''

 

Q22:你覺得自己令唔令?

ans:唔令-3-''

 

Q23:你最想收到既禮物?

ans:一隻岩我帶ge介指!!*

 

Q24:你最鐘意食既甜品?

ans:西米霑~

 

Q25:尋晚發咩夢?

ans:冇發夢-3-''

 

Q26:系窗口睇緊風景,有個長髮紅衣女人跳樓.經過你到捉住你隻手.你會點?

ans:大叫-_-''

 

Q27:能夠俾你上天堂or地獄參觀..你會去邊?

ans:天堂^^''v

 

Q28:如果比你做1件犯法既事..你會犯咩事?

ans:與其中一位富豪調轉身分-_-''

 

Q29:你覺得我尊唔尊一?

ans:金毛>no//臭湘>yes

 

Q30:做過d咩最後悔.想重新黎過?

ans:多到數唔晒-3-''

 

Q31: 呢一刻你做緊咩?

ans:e份野 & 聽歌

 

糖問: e家有冇中意緊人

ans: 有*

 

湘問:你最中意係邊1個(同你拍過拖ge其中一個,什麼戀情都計)

ans:芬家姐!!我要咩,只要一出聲,就一定會得到!謝你對我那麼好!!係細個,,如果唔係佢句說話,,我命運就不會是現在這樣,,會俾現在更差!

 

飛問:你最快樂ge一件事係咩?

ans:

 

TO:尾2,恩祈,妖yim,呀媽,雞雞,文文姐

 




 

 

 

 

刊登時間:2007-05-23 12:21 AM  [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]

 

 

 






訪客留言 (返回 fei218 的日誌)


雀仔~XDD! 於 2007-05-25 06:03 PM 發表:
發生咩事??我都咩都睇唔到~~~~~XD
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

heyhey-_-''
Posted at 2007-05-25 10:53 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]



leews922 於 2007-05-24 09:39 PM 發表:
臭飛b...你阿媽..姐係我阿麻佢呢...超奸...唔答人野
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

咁曳曳!_!''
Posted at 2007-05-25 10:53 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]



tszyxx*=) 於 2007-05-23 09:10 PM 發表:
咩都睇唔到
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

臭媽好-3-''
Posted at 2007-05-23 09:23 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]



leews922 於 2007-05-23 12:33 AM 發表:
我投訴呀...唔準親情..禾指網戀...!!!
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

@_@
Posted at 2007-05-23 09:22 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]