hanglovecat
暱稱: SylviA ♥
最新文章
9.29=]
9.28=]
9.26=]
9.25=]
9.24=]
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
CLoCK'
CanDY TaG給我的東西...呵呵呵...

 

這個是魚旦tag給我的-口-'不是說好candy的嗎...呵呵呵...好xD'

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
        本人是絕對不會的...不想勉強大家...分手為終的結局...真的長痛不如短痛比較好嘛...

Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等他回頭嗎!?
         既然已經移情別戀...祝福他們就好了嘛...

Q3.  假如你愛上了一個不該愛的人,你還會繼續愛他/她嗎?
         不知道...看愛上的程度吧...
   
Q4.  如果你鐘意既人同你講討厭你,你仲會唔會等佢?
         這麼愛討厭我就討厭嘛...等都真的要看程度的喔...

 Q5.  想吾想要個後備情人?
          對那個所謂的後補情人也太不公平了吧...自己得不到幸福...不要拖別人下水...

Q6.  你認為愛情係咩?
         不知道...可能只是單單幸福的感覺...彼此喜歡的感覺...

Q7.  鍾唔鍾意異地戀XD?
       大概沒有人會喜歡...有點難捱的感覺...

Q8.  佢鍾意我多D定我鍾意佢多D?
         我想是要彼此了...不然沒什麼意思嘛...

 

YuMi的...


 

假設上天給你5個願望.你想要的是:

1. 丞琳身體健康...

2. FiNaL成績要超好...

3. 減掉15磅去做個瘦子...

4. 增高5CM...呵呵呵...

5. CanDY永遠幸福快樂...

 

 

 

點你的人是: YuMi

你們的關係: 超好朋友...

對她的6個印象:

1] 頹廢...xDD

2] 有點不太顧人感受...
3] 有點過瘦的樣子

4] 有義氣

5] 守承諾

6] 有自信

 

他對你做過印象最深刻的事吵架的時候..xDD' 

他變成你的情人,你會: 我不是TB...
他變成你的敵人,你會: 一定會瘋掉...
如果他變成你的敵人,你最痛恨他的地方是: 不可能...吧-口-'
現在你最想他為你做的事: 就支持她嘛...大家都累了...

對佢整體印象: 不錯嘛...是個好人...呵呵呵
你認為周圍的人認為你是個怎樣的人: 過份完美主義...倔強...白爛的傢伙...

喜歡的個性是: 有義氣囉...
討厭的個性是:不顧別人感受...

 

自己想成為的理想類型是: 就是什麼都好...近乎完美的人...
給關心自己和喜歡自己的人大喊一句: CanDY...加加油...永遠支持你...

 

 

 

CanDY的...xDD'

 

 Q1:::暗戀一個無乜可能一齊既人,有口難言,你會點做?
ANS:::可以怎樣...我都不知道...可能真的只有默默的喜歡...

Q2:::若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等他回頭嗎!?
ANS:::我不肯定...

Q3:::你鍾意左人,你會唔會主動去追佢?
ANS:::不可能...不要面子的東西我是不會做的...

Q4:::覺得愛人幸福?why?
ANS:::愛人是痛苦的...被愛才是幸福的...

Q5:::你等一個你好愛既人,你會用幾長時間去等?
ANS:::好難講...

Q6:::友誼和愛情誰較重要?
ANS:::兩樣都重要...呵呵呵...花心的我...

Q7:::想要幾時結婚?
ANS:::25-30吧

Q8:::邊個中2過你/中2緊你!?
ANS:::不適合說名字-口-'

 

01)CanDY
02)Jasmine
03)Vicky
04)Riko
05)Keith
06)Sam
07)Nick
08)Rachel
09)Jessica
10)Lawrence

你覺得01號點樣?
Ans:::我最好的朋友...呵呵呵...就是好喔...沒有她我會死掉的...xDD' 
           同樣喜歡丞琳的好姐妹...xDD' 有心事她都是第一個知道的...
           一個超美超口愛的女生...又高...呵呵呵'
           我是真心話的...我們之間沒有秘密...xDD'
                     

你覺得02號點樣?
Ans:::人好好喔...真的...好口愛的女生...

           每次跟別人吵了架都會跟她聊...超舒服的...

你覺得03號點樣?
Ans:::讀書真的挺強的...雖然我口中常有"低分低能"的字眼...呵呵呵'

           她是某某的頭號情人...呵呵呵...超口愛的呢...

你覺得04號點樣?
Ans:::很有主見的女生...好口愛...

你覺得05號點樣?
Ans:::Bitch一名...沒什麼大礙...呵呵呵...

你覺得06號點樣?
Ans:::讀書勁...很多都很強...好愛"中指"...

你覺得07號點樣?
Ans:::常說自己"可愛"的變態...

你覺得08號點樣?
Ans:::真的好強耶...唱歌跟小號...佩服...JC的好友...

你覺得09號點樣?
Ans:::JC的好友...好口愛喔...呵呵呵...星期一回家我伴...嘻...

你覺得10號點樣?
Ans:::死變態 X 討厭鬼...不要太愛說教好不好...-口-'

           叫哥哥跟姐姐都不行...-口-'難道是爸爸嗎?

問卷大調查...
(1)
01)傳俾你ge人係邊個?
       Ans:::CanDY 耶...

02)佢係你寶貝嗎?
        Ans:::當然囉...呵呵呵'

03)識左佢幾耐?
       Ans:::1年多啦...近2年...

04)佢好正定好醜?
        Ans:::正...呵呵呵'

05)同佢講1句話:
        Ans:::愛妳喔...CanDY

(2)麻吉...
01)講出你最好ge朋友:
       Ans:::CanDY...xDD'毫不猶豫...這些問卷專屬於你...呵呵呵...

02)你有好多個寶貝嗎?
        Ans:::可能吧...呵呵...一定有CanDY

03)你有朋友係同性戀嗎?
       Ans:::有嗎?不知道耶...

04)會唔會討厭同性戀?
        Ans:::不討厭更不會喜歡...

05)你會鐘意上好朋友嗎?
        Ans:::不知道呢...

(3)感情...
01)你有情人嗎?
       Ans:::UM...

02)覺得最浪漫ge地方:
       Ans:::Well...

03)你曾經親過你情人嗎?
        Ans:::這種問題...

04)對情人講過1句最甜蜜ge話:
       Ans:::下...

05)想同你情人係埋一齊都幾時?
       Ans:::咦?!

(4)飲食...
01)你最鐘意ge食物:
       Ans:::特濃巧克力...新鮮草莓製品...

02)你最鐘意ge飲料:
        Ans:::草莓雪香...cappuccino

03)鐘意麥當勞呢個地方嗎?
       Ans:::還可以...

04)鐘意食烤肉嗎?
       Ans:::真的還可以而已...

05)鐘意打邊爐嗎?
       Ans:::ok吧...

(5)興趣...
01)鐘意咩運動?
       Ans:::完全沒有...

02)承上題...點解咁鐘意?
        Ans:::都說了沒有...

03)你最鐘意同邊個一齊運動?
        Ans:::夠了-口-'

04)你最鐘意做ge事:
        Ans:::唱歌...聽歌...看台劇...

05)鐘意跑步嗎?
       Ans:::um....

(6)雜七雜八...
01)最愛ge節目:
       Ans:::惡魔在身邊 x 換換愛

02)承上題...點解鐘意?
       Ans:::因為是丞琳 + 小美...呵呵呵'

03)及時通幾多號?
        Ans:::我不是台灣人啦...怎麼會有及時通-口-'

04)最愛邊個?
       Ans:::CanDY'

05)你係男定女?
       Ans:::我是女生來的-口-'

06)有老公嗎?
       Ans:::沒有吧'

07)有老婆嗎?
       Ans:::沒有吧'

08)個天跌落黎點算?
       Ans:::會跌先算啦...杞人憂天...-口-'

09)戀愛感覺好唔好?
       Ans:::應該好吧...

10)著幾多號鞋?35-36左右...

11)最愛ge明星:
      Ans:::丞琳

12)最愛ge場所:
       Ans:::買有關丞琳東西的店...

13)鐘意邊個牌子咩野?
      Ans:::沒有固定的...

14)麥當勞叔叔幾多歲?
      Ans:::哪知道?奇怪...

15)肯德基爺爺幾多歲?
      Ans:::下...

16)鐘意行菜市場嗎?
      Ans:::不喜歡...我有潔癖...

17)通常同邊個行街?
      Ans:::家人跟FDz

18)通常同邊個影貼?
      Ans:::好少影的-口-'沒時間嘛...

19)推薦1個好去處:
      Ans:::Taiwan

20)你而家幾多歲?
       Ans:::13吧

21)而家幾點?
       Ans:::10.15 pm

22)想訓覺嗎?
       Ans:::超想...

23)今日見到邊個?
       Ans:::超多...好不好...

24)會唔會討厭傳俾你果個人?
       Ans:::不可能...

25)呢份問卷多唔多?
       Ans:::還OK...

26)豬年有咩願望?
       Ans:::現在鼠年了...你太OUT-DATE...

27)高中想讀咩?
       Ans:::主要是理科的科吧...

28)有冇暗戀對象?
       Ans:::UM....

29)會聽你講心事ge寶貝係邊個?
       Ans:::CanDY

30)支援你ge寶貝係邊個?
       Ans:::CanDY

31)你認識ge人中...邊個最正?
       Ans:::不知道呢...好多都很好耶...丞琳好不好...我認識她...她不認識我-口-'

32)你認識ge人中...邊個最靚仔?
       Ans:::UM....

33)想同邊個明星發生關係?
       Ans:::沒想過耶...

34)最想去邊個國家?
       Ans:::不知道'

35)想唔想生混血兒?
       Ans:::不想...

 

*全都TaG 給 CanDY...我第一位的超BesT FD...

PoST TiMe:2008-04-28 09:26 PM  [ 訪客留言(0) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]