`¦õ´°の¤é°O*
Á¿¤U§Úの¥Í¬¡ËÝlor'
·Q¦P§A¦aÁ¿:
¥Ã»·¤Q¤R¦õ´°' ¾¤¨ì­ncm yaaa*
jordan1102
¼ÊºÙ¡G `¦õ´°_*
©Ê§O¡G ¨k
°ê®a¡G ¿Dªù
¦a°Ï¡G ¨ä¥L¦a°Ï
« July 2026 »
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
³Ì·s¤å³¹
¦n­@ÉN¥´na!!' ¤S«Y...
µL©`lorrr!!!!
¥´µf¥ý' ¦ý«YÂI¸ÑÉN...
¥h¥ªhk' ²Ä¤@¤é'
T0 you, Stepp*-
¤å³¹¤ÀÃþ
¥þ³¡ (41)
`♥¨è·Pı~ (7)
¦nºq°e¤ñ§A¦a' (2)
´¶³qµf¾Ç±¡·P' (13)
µL²á§j¤ô* (12)
·R' µLÁx ♥ (5)
¥¼¤ÀÃþ (2)
³X«È¯d¨¥
³Ìªñ¤T­Ó¤ë©|µL¥ô¦ó¯d¨¥
¤é»x­q¾\
©|¥¼­q¾\¥ô¦ó¤é»x
¦n¤Í¦W³æ
ºô¯¸³sµ²
©|µL¥ô¦ó³sµ²
³Ìªñ³X«È
³Ìªñ¨S¦³³X«È
¤é»x²Î­p
¤å³¹Á`¼Æ¡G 41
¯d¨¥Á`¼Æ¡G 99
¤µ¤é¤H®ð¡G 1
²Ö¿n¤H®ð¡G 4276
¯¸¤º·j´M
2007 ¦~ 10 ¤ë 23 ¤é  ¬P´Á¤G Ãþ§O: [`♥¨è·Pı~]


­n«H§Ú¶ý'!? §ÚÁÙ«H§A¶Ü'!?

 i have no feel wif you already'  will we be frds forever'!? 

¤µ¤éµo¥Í¥ªd³¥..   ªð¨ì¾Ç®Õ­Ó­Ó³£«Y³£°Ý§Ú«Y«}¤¤2bella worr' ¤§«ád¤H¨g°Ý..°Ý§¹¤S°Ý'  ¦n·Ðyaaaaa'  ³Ì«á¤ñ§Úµo²{­ì«Y¦Ñ¨§§@©Ç'  ¤j®§¤à®É'  ¦Ñ¨§°Ý§ÚÁ¿ '¤j®a³£«Y¨k¥J, Á¿¯uya' §A«Y«}¤¤2 bella ya'!?'  ¤§«á§Ú¤@¤fÁ¿­ø«Ylor' §Ú¥ò¸Ü'§A¦nÁ¿wor' §Ú³£¥¼¸Ü§A«Y«×°Û§Úarrr' ¤§«áÊ\Á¿Ê\¤úma¸ÜÊ\Å¥worr'  ¦nìÐyaa'  >< ·Q³Û.  [ÂI¸Ñ§Ú¤@ª½ËÝ«H§A, §A·|Ëݰµgaa' ] ¦ý«Y§Ú¤@ª½ÉNÂI¾xÊ\.. ¥u«Y¸ÜÊ\¨â¥y. ¦]¬°§Úª¾Ê\¦n©ö­ø¶}¤ß..  so §Ú«YÊ\­±«e³£§ê®ÍÉN«§ËÝnorr'     §Ú¥ò«H­ø«H§A¦nyaaa'!?

¤§«á¤U±Þ¦P©]±ß¤à®É.  ¤úma¸Ü­ø·Q¦P¦Ñ¨§¤@»ôworr'   §Ú³£ÉN«§¤ÏÀ³'  ­øª¾ÂI¦nya'  ­ü.. 

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

¹CÀ¸³W«h =.=¡¨
 

³QÂI¨ì¦W¦rªº­n¦b¦Û¤vªºªÅ¶¡¤é°Oùؼg¤U¦Û¤vªºµª®×,
µM«á¥h±¼¤@­Ó§A³Ì¤£³ßÅwªº°ÝÃD
...
¦A¥[¤W¤@­Ó§A¦Û¤vªº°ÝÃD,²Õ¦¨8­Ó°ÝÃD
,
¶Çµ¹¨ä¥L8­Ó¤H,¦C¥X¨ä¥L8­Ó»Ý­n¦^µª°ÝÃDªº¤Hªº¦W¦r
...
ÁÙ­n¨ì³o8­Ó¤HªºªÅ¶¡¯d¨¥³qª¾¹ï¤è--->"§A³QÂI¦W¤F
"...
³QÂI¦WªÌ¤£±o©Úµ´¦^µª°ÝÃD³á
~!!
³o8­Ó¤H­n¦b¦Û¤vªºªÅ¶¡ùت`©ú¬O±q­þ¸Ì±µ¨ìªº
,
¨Ã¥B«ö¤W­z­n¨D¶Çµ¹¨ä¥L8­Ó¤H
,
Åý¹CÀ¸Ä~Äò,¤£±o¦^¶Ç
~!!  

   

 

Q1.§Y¨Ï¥Ñ§A¬ÛÅÊ«e§A¤wª¾¹Dµ²§½¬O¥H¤À¤â¬°²×,   §A¤´µM·|¿ï¾Ü»P¥L/¦o¦b¤@°_¶Ü? 

ANS: ·|' coz·R«Yª¼¥Øgee'   

 

Q2.¦pªG§A爱¤W¤@­Ó¤H,§A·|¹ï¥L/¦oªí¥Õ¶Ü? 

ANS: ·|. thatz happen' hoho 

 

Q3.§A¦Ó®a³Ì·Q°µd«§? 

ANS: ¦n©]naa'  ­n°Vıı½Þ 

 

Q4.§AÄÁ·N¤H¥ÍgeÃä­Ó¶¥¬qar?  

ANS: ¥X¥@¨ì2¦~¯Z'  ddmm³ÌÁí§Ú¤à®É' 

 

Q5.¦pªG¯u«Y¥i¥H¦^¨ì¹L¥h,§A·Q°µªº¬O¤°»ò¿ï¾Ü? 

ANS: ­ø¦n°µ¤§«e°µ¿ù¥ªge¨Æ' 

 

Q6.§A°µ¤H¦³«§­ì«h? 

ANS:  ÉN«§' ¥u«Y¶}¤ß´N±o' ­ø¦nçÜËݦh' 

 

Q7.§A²{¦b¤ß¤¤´÷±æ¾Ö¦³¤°»ò 

ANS:  have some magic'

 

Q8.§A³Ì·Q©M¤ß·Rªº¤H¥h­þ¸Ì§r 

ANS:  ¼v¶K' §Úı±o«Ythe best©ì¤ÍÀ³¥hgee'  [¿³½ì¿W¯Syaa']

        ¥i¯à§AÚ»¤UÊ\·Q¥hbin'

 

Q9.§A²Ä¤@­Ó·Rge¤H«YÃä­Ó??

ANS:   DDMM' hoho'   

 

 

§ÚÂI§A¦a©ÒÚ»§Ú­Óblogg ge¤H'  hoho*






³X«È¯d¨¥ (ªð¦^ jordan1102 ªº¤é»x)


STEP" ©ó 2007-10-25 06:02 PM µoªí¡G
¤ñ§AÀ~¦ºlor...- -
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]



STEP" ©ó 2007-10-24 05:36 PM µoªí¡G
§A¯u¦Ñ¨§§r? ©w«Y«´GA....- -
§A§r®Q¤S«Y°í©w¬yGA..?=.=
[ ¦^ÂÐ ] [ «ÊÂê ] [ §R°£ ]

ºô¥D¦^ÂÐ

 «Y¿D¤jgee'   ­ø«Y¯ugee'  ¯uge¤SÂI·|¤j®§¦P¨ì§ÚÁ¿³¥yaaa'  
¯ugee¦Ñ¨§¤@ ©w­ø·|§Ú¤úma¤À¶}gaaa!!!!!! ><
Posted at 2007-10-24 11:47 PM   [ ½s¿è ] [ §R°£ ]


³X«È¦WºÙ¡G
¹q¶l¦a§}¡G (¤£·|¤½¶})
ÅçÃÒ½X¡G  «ö¦¹§ó·sÅçÃÒ½X (¦p¬Ý¤£²M·¡ÅçÃÒ½X½ÐÂIÀ»¹Ï¤ù¨ê·s)
«N«N¸Ü¡G (¥²»Ý µn¤J «á¤~¯à¨Ï¥Î¦¹¥\¯à)
[ ¶}±Ò¦h¥\¯à½s¿è¾¹ ]