啊咩專用日記
↑神給我們定下了生死,卻沒有在我和你相愛的時間定下介限↑
↑神創造了愛情,卻沒有創造愛情的感官↑
↑神創造了黑暗,世界才會有曙光↑
【啊咩自創】不得轉載*
kaleb1234
暱稱: 呀咩
性別: 男
國家: 香港
«‹ September 2026 ›»
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
2008 年 3 月 30 日  星期日   晴天


2008-03-30 分類: 未分類

   - 遊戲規則 -
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題.
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了".
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳.

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
      ANS:  會,因為愛情都會有完的一日   
Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等她回頭嗎!?
         ANS: 唔會
Q3.  你最喜歡跟誰訴心事啦? 
          ANS: 自己
Q4.  覺得愛人幸福?why?
         ANS: 比人愛同愛人一樣幸福,因為愛人無理由
Q5.  去愛與被愛選1個?
         ANS: 去愛"   
Q6. 你會向你既情人許下承諾/諾言嗎? 即使分手了, 你還會堅守著嗎?
        ANS:   唔會,我只可以說愛情係有時限的"
Q7. 有1條友仔你好愛佢, 但係佢又好花心甘你放唔放棄佢好`!?
         ANS:    e條問題好似唔係男仔答[]rz"....

Q8. 係咪情人叫你做咩都得?
         ANS:    唔知呀..睇情況啦
Q9. 0n9仔!?/底b仔!?
        ANS:     完全唔明你問咩=︹="

Q10.  明知自己鐘意既人同佢的愛人系前面,仲會吾會偷望?
        ANS:   男人去偷望人? 有的話就佢有問題- -"

 Q11. 一個比人動一動搖的愛情,你會要嗎?

       ANS︰(無言)"自己問d自己答唔到我問題"

 






訪客留言 (返回 kaleb1234 的日誌)


麥LoNg 於 2008-05-08 08:20 PM 發表:
嗨~嗨!
我係邊個你應該知道,
唉,路過姐,唔屎咁驚訝,
我無無聊聊,就搵到呢個Blog,
雖然我唔知你到底係米我所識既[楊浩倫],
但係我都要同你講聲你一定要回我cM,
cM 4U
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]