|
1.出街個袋有 D 咩 ?
ANS:銀包,,鎖匙,,手提,,mp3,,
2.而加聽緊咩歌 ?
ANS:黑色毛衣"
3.鍾意去邊度食野 ?
ANS:屋企樓下
4.鐘意咩類型既女仔 ?
ANS:又可愛又蠢
5.鐘意咩類型既男仔 ?
ANS:岩傾=口=
6.出旺角有咩地方1定要去/有咩1定要做 ?
ANS:唔知點解去mk次次都比人拉去新之城*
7.出銅鑼灣有咩地方1定要去/有咩1定要做 ?
ANS:去時代行*
8.出尖沙咀有咩地方1定要去/有咩1定要做 ?
ANS:去玩具反斗城=3=
9.最鐘意邊套台劇 ?
ANS:mvp情人*
10.用1首歌黎形容自己 ?
ANS:風流*
11.鐘意著底褲定孖煙通 ?
ANS:拒絕回答"
12.有咩心願呀 ?
ANS:日日都開心*
13.無聊既時候會諗起邊個 ?
ANS:某某人*
14.無聊既時候最想搵邊個 ?
ANS:某某人*
15.邊套戲睇得最多次 ?
ANS:頭文字D"
16.睇邊套戲最易喊 ?
ANS:玻璃鞋-口-韓劇果套喔"
17.睇邊套戲笑得最開心 ?
ANS:見鬼= =+++
18.有邊套戲睇到1半已經想停 ?
ANS:通常呢D戲我都唔會睇"
19.用1種動物黎形容自己 ?
ANS:雀仔= =++我係一隻冇腳既雀仔XDD
20.識咁多人之中 , 邊個最靚仔 ?
ANS:樂樂*
21.咁最靚女係 ?
ANS:欣*
22.足球同籃球 ?
ANS:籃球
23.最憎邊個星座 ?
ANS:無啵
24.點解咁憎呢個星座 ?
ANS:......
25.咁你最鍾意邊個星座 ?
ANS:山羊= =+
26.點解咁鍾意 ?
ANS:自己係= =+
27.如果比你問1條問題 , 你想問 ?
ANS:我可唔可以唔問?
28.鐘意 Hello Kitty 定比卡超 ?
ANS: 2樣都好憎= =
29.邊個明星以前好鍾意 , 而家唔鍾意 ?
ANS:TWINS掛= =
30.你有幾多隻錶 ?
ANS:1隻
31.分別係乜野錶呢 ?
ANS:錶咪錶,,
32.如果有得比你整容 , 你會整邊 ?
ANS:NO!
33.邊個係你偶像 ?
ANS:周杰倫XDD
34.有乜野你係想做又唔敢做 ?
ANS:同某某人講XXXXXXX
35.鍾意玩 ICQ 定 MSN 多 D ?
ANS:MSN*
36.飲芬達鍾意飲乜野味 ?
ANS:橙味
37.去飲茶有乜野1定要食 ?
ANS:燒賣
38.你會唔會做人既後備甜心 ?
ANS:-______-唔知喔"
39.鍾意周慧敏定楊采妮 ?
ANS:乜水黎架?
40.如果比你開鋪頭會開乜野鋪頭 ?
ANS:小食
41.點先做到你女朋友 ?
ANS:我鍾意妠N得架啦-0-
42.鍾意偉仔定華仔 ?
ANS:冇感覺
43.鍾意 7-11/ OK ?
ANS:OK-口-
44.如果比你揀1樣街頭小吃 , 你會揀食咩 ?
ANS:魚蛋=.="
45.你鐘意既人突然間同你講岏曋N左1個人 , 你會有咩反應 ?
ANS:呆左@@
46.如果你發現自己個好朋友都鐘意自己心上人 , 你會點 ?
ANS:自己退出"
47.如果你女朋友鍾意左第2 個 , 你會點 ?
ANS:阻止唔到*
48.你鐘意番自己以前個女朋友 ?
ANS:拒絕回答..
49.但係發現吨w經鍾意左第2個 ?
ANS:都唔關我事啦*
50.最深刻既夢係點 ?
ANS:見到某某人*
51.如果要你性感你會揀低胸定露背 ?
ANS:-_______-都冇人睇啦"
52.分左手之後 , 會唔會數坌J缺點 ?
ANS:唔會,,
53.咁發現宎ぃA呢 ?
ANS:坌J人格有問題*
54.你失戀會做 D 咩 ?
ANS:聽歌、大嗌*
5.失戀之後幾耐先復原 ?
ANS:直到對岕N晒感覺為止*
56.宜家諗緊咩 ?
ANS:一陣食乜好-口-
57.同邊個人只有1面之緣 ?
ANS:唔知喔@@
58. 鍾意寶珠定芳芳 ?
ANS:唔鍾意,,
59.下午茶會食 D 咩 ?
ANS:麵包= =+
60.屋企有幾多隻 VCD ?
ANS:數都數唔晒
61.如果你去到荒島 , 你希望你自己有 D 乜野 o係身邊 ?
ANS:水、食物"
62.做 D 咩會好緊張 ?
ANS:考試= =
63.支唔支持婚前性行為 ?
ANS:絕對反對!!
64.今日想做 D 咩但係失敗左 ?
ANS:打電話比人"
65.你有乜野係好想儲齊1套 ?
ANS:周杰倫既所有CD
66.有冇儲錢呀 ?
ANS:有*
67.相簿入面最多同邊個既合照 ?
ANS:FDFD*
68.最想放棄 D 咩 ?
ANS:自己=-=
69.呢個世界你最想邊個得到幸福 ?
ANS:某某人、D FDFD
70.印象最深刻既係咩 ?
ANS:陸運會
71.最鍾意邊個電視角色 ?
ANS:丫旺=__=
72.同唔同意戀愛大過天 ?
ANS:唔同意"
73.覺得邊個最有女人味 ?
ANS:我識果D都係低低BB
74.同邊個只可以維持朋友的愛 ?
ANS:唔講你地知*
75.學生應否談戀愛 ?
ANS:冇所謂
76.邊樣野最貼身 ?
ANS: 衫-0-褲-0-
77.呢世人最遺憾既事 ?
ANS:生存響呢個世界"
78.鍾意明戀定暗戀 ?
ANS:暗戀
79.男仔對女仔講粗口你覺得點 ?
ANS: 賤格
80.鐘意帶眼鏡定唔帶眼鏡既異性 ?
ANS:無冇話鍾唔鍾意架啵*
81.去冒險樂園最鐘意玩咩 ?
ANS:夾公仔-口-
82.去海洋公園有咩唔敢玩 ?
ANS:乜都敢*
83.一生人有乜野1定要做 ?
ANS:升到大學*
84.去百佳通常會買咩 ?
ANS:牛奶*
85.鐘唔鐘意同人鬥氣呀 ?
ANS:鍾意
86.美麗與快樂 , 揀邊樣 ?
ANS:快樂
87.你會揀1個對你好好既人同你結婚定係鬥氣冤家 ?
ANS:鬥氣冤家
88.覺得單戀點 ?
ANS:苦*
89.愛人還是被愛 ?
ANS:愛人-口-
90.比鐘意既人呃完1次又1次 , 有咩感覺 ?
ANS:灰爆@~@
91.有 D 咩你死都唔肯改/ 改唔到 ?
ANS:被動*
92.學做左 D 咩宜家覺得好白痴 ?
ANS:粗口-.-
93.最想感受1次乜野既感覺 ?
ANS:比人玩= =
94.覺得時下既年青人點 ?
ANS:潮
95.有 D 咩你覺得宜家諗黎好無謂 ?
ANS:讀大學既野
96.點先有安全感 ?
ANS:點都冇*
97.睇番小學既紀念冊有咩感覺 ?
ANS:冇架啵我= =
98.想比自己本日記邊個睇 ?
ANS:某某人*
99.想睇邊個本日記 ?
ANS:某某人*
100.覺得呢個100問點 ?
ANS:唔錯唔錯-0-
|