2008 年 4 月 16 日  星期三   晴天


2008-04-16 分類: 未分類

  

  

  

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
ANS: 我會-_-
Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人,那你會等他回頭嗎?
ANS: 會牙,,等到無feel為止
Q3.  愛與不愛選1個?
ANS: 愛
Q4.  如果愛情與友情之間,要你作出決澤,你會簡邊樣?
ANS:鍾意愛情比友情多
Q5.  你會繼續同一個花心既人一齊?
ANS:..唔知,,
Q6.  你會吾會為左愛情同屋企人反面?
ANS: 我屋企人唔反對既=_=
Q7.  當你既朋友同你自己最鍾意既人一齊時,,你仲會唔會祝福佢哋?
ANS: 講就祝福,,心諗想佢散 hehe^^
Q8.  想唔想拍拖?   
ANS: 想牙@@
Q9.   三角戀你怕嗎?
ANS:怕嫁,,

  


                                                
                

發表時間:2008-04-16 07:37 PM  [ 訪客留言(0) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]
                                                 

kuen_5201314
暱稱: 小權權
性別: 男
國家: 香港
地區: 觀塘區
« June 2018 »
SMTWTFS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
最新文章
6月11號,,最期待的日子...
無打日記都幾日啦=_=
2008-04-16
訓唔著,,朋友 還存在....
二個月,,12小時沒有分...
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
好友名單
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 33
留言總數: 81
今日人氣: 2
累積人氣: 1026