Marilyna
marilyna
暱稱: Marilyna
性別: 女
國家: 香港
地區: 屯門區
« October 2019 »
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
最新文章
本身都唔想打, 但越諗...
○◕‿◕ ●比你地見識...
【10分鐘自拍短片】終...
【平靚正】40零蚊1支髮...
【流哂口水】NUXE x S...
文章分類
全部 (51)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 51
留言總數: 7
今日人氣: 1
累積人氣: 2257
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2011 年 10 月 11 日  星期二   晴天


成世人都未拍過拖...好唔開心,都咁大個人,一次都未試過,淨係識羨慕人地,點解會咁?! 分類: 未分類

 

其實舊年身邊好多朋友都已經問我感情方面點我話仲未有佢地好驚訝因為咁大個人一次拖都未拍過都絕無僅有,我都覺得自己係極品舊年出左黎做野, D fd話你一出黎做野就一定會拍拖仲話有就好要la, 咁高要求真係成世做剩女我個時仲笑佢地駛乜咁驚... 我個時都以為一出黎做野一定會拍拖但而家都已經出左黎做野一年半都竟然仲係未拍過拖點解會咁?

 

 一直以來自己都唔覺得有咩野都諗住順其自然但每次上FB見到D fd係咁post自己同男朋友dsweet好幸福個心都好難過仲要係咁打埋d肉麻野冇感覺就假la. 而自己行街永遠都係一個人, fd都唔可以成日陪你而且種感覺都唔同見到人地男朋友幫女朋友埋單比錢真係好羨慕人地有人錫有人陪做咩都有男朋友鼓勵支持分享... 自己就永遠都一個人咩都係自己日日既生活都似一樣好冇動力...真係好想感受下情為何物睇小說睇戲成日睇到流哂眼淚d驚心動魄轟天動地愛得死去活來既愛情係現實生活係有可能發生的嗎?

 





anyway, 我都希望sis們支持下我個blog, 等我人生都仲有d希望..








訪客留言 (返回 marilyna 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]