Marilyna
marilyna
暱稱: Marilyna
性別: 女
國家: 香港
地區: 屯門區
« May 2019 »
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
最新文章
本身都唔想打, 但越諗...
○◕‿◕ ●比你地見識...
【10分鐘自拍短片】終...
【平靚正】40零蚊1支髮...
【流哂口水】NUXE x S...
文章分類
全部 (51)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 51
留言總數: 7
今日人氣: 2
累積人氣: 2258
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2011 年 10 月 11 日  星期二   晴天


.(有靚咀).安室奈美惠KOSE個支唇膏【$220/1.6g】。好。死。貴。仲要勁易甩色 分類: 未分類

 最近LI個月安室奈美惠個廣告好行, 次次買雜誌都見到安室奈美惠個靚樣, 仲要個咀閃爆勁SEXY, 攪到Marilyna忍唔住去左kose度睇睇.


 

去到D BA好好人, 慢慢同我試上咀, 又唔Hardsell, 好好服務. 

原來li支唇膏, 話就話係唇膏, 但搽左上去個咀完全係唇彩效果!! 勁閃勁潤, 仲好水汪汪!

其實BA一幫我搽左上去, 我就覺得同我平時搽既唇膏好唔同, 佢一搽, 我就覺得我個咀好似有一條絲絹係我唇上滑過, 又好似D朱古力溶左係咀咁, 好舒服, 個咀好Soft...

BA姐姐仲好細心咁教我佢支唇膏既特別設計, 每用一次就扭一下出3mm, 就岩岩好搽哂成個咀.

最後, 我覺得PK812隻色我好鍾意, 少少紅但又好match我個咀, 所以就買左一支...

到比錢既時候估唔到原來一支唇膏要成$220蚊, 當堂打左個突... 但都冇計la, 同人地講左要一支, 唯有乖乖地比錢囉..

返到屋企已經急不及侍自己試上咀, sis們, 睇下效果la~~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


其實我自己都覺得效果幾好, 搽到我個咀幾令, 唔知sis覺唔覺得.

但係真係太貴la, 返到屋企先發現得1.6g, 成支鈕哂出黎都唔係好長. 

我測試過, 發現大約3個鍾左右就會落哂, 所以好似返工咁, 一日就要搽成3次咁多, 每次都3mm, 真係2-3個星期就用哂, 太。太。太。貴。了。所以我用完一支就唔會再回購, 一個月淨係唇膏都要花費$500真係多多錢都唔夠用...><''


如果大家都喜歡這篇文章就推推薦, 留留言吧! 感激支持感激支持! 

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

好文即睇:

$630Shu Uemura卸妝【竟然不及】$48Biore卸妝


成世人都未拍過拖...好唔開心,都咁大個人,一次都未試過,淨係識羨慕人地,點解會咁?!


♥浮腫亞洲單眼皮->深淵歐美雙眼皮♥ ,$9雙眼皮貼打造完美震撼性雙眼皮 !!

 



 

!!清潔泥面膜大比拼!!Kiehl's白泥VS Borghese綠泥 (超詳盡!)


史上最強睫毛夾竟然係JUSCO$10蚊店搵到!!好用過百幾蚊SHISEIDO睫毛夾!!

 







訪客留言 (返回 marilyna 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]