- LEaRNinG To gIVE Up yOu aT tImE'
pooh_baby246
暱稱: `'吉
性別: 女
國家: 香港
地區: 屯門區
«‹ October 2026 ›»
SMTWTFS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
2008 年 4 月 11 日  星期五   晴天


2008-04-11 分類: 未分類

金日-_______-"

...................................................................

中文: 比人吊在位,坐在角落頭 後面還有一個不詳人物呢` 太可悲了吧?-__________-"

普通話: 上上下堂走火驚(._.)\

班課: 金日牙Sir勁惡,又要留掋7分鐘-`

午膳: 冇得吊位食飯, 之後去左圓桌子傾計,比死逆丟中到*

英文: 可悲,默書岩得個2個@_______@''

數學: 嘈死人了!

電腦 :同雲,民梯鬼故

放學: 背英文,4:30走人-v-"

............11/4.............

發表時間:2008-04-11 10:59 PM  [ 訪客留言(13) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]


2008 年 4 月 8 日  星期二   晴天


100問`+10問` 分類: 未分類

遊戲規則 :)
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題.
再加上一個你自己的問題,組成10個問題,
傳給其他8個人;
列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方
(你被點名了).
被點名者不得拒絕回答問題
喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到
的;
並且按上述要求傳給其他8個人 讓遊戲繼續 不得回傳.←被鯨點選滴`

Q1. 即使你相戀前,,你已知道結局是分手為終,,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?點解?

ANS:認該吾會,因為明是是分手為終`@____@"

Q2你囍還是戀愛?!點解?

ANS:單身-口-''

Q3.  你最囍歡跟誰訴心事啦?

ANS:好朋友喔-`

Q4.愛與被愛選1個?

ANS:可以不選嗎?-v-

Q5. 如果一個人變左(對你差),你仲會唔會愛佢?

ANS:吾清楚-

Q6. 最愛的寶貝是誰?!

ANS:當然是朋友們喔*

Q7. 中2戈個中唔中2您?

ANS:----------------------`

Q8. 您愛您朋友嗎?x)

ANS:愛牙!

Q9. 你和你的拖友快樂嗎 ?

ANS: 不詳`]

Q9.  你過得怎樣?

ANS:OK   HapPY喇'

我將點中的名單;

笨,娃,奶,翼,方,珊,宜-3-"

-----------------100問------------------*

1♥`今日係幾號:4月8號

2♥`有心理準備做呢100條未:有

3♥`最鍾意聽咩歌:愛情/英文歌

4♥`你有無潔癖:無

5♥'鍾意ICQ定MSN多:MSN-口-

6♥'用8個字形容你自己依家既心情:吾知*

7♥'最後一次睇咩戲:我的最愛`-v-

8♥'住係邊區:屯門區;

9♥'最想得到咩: 錢v____v`

10♥'曾經愛過最衰既人: 無-_-''

11♥'有無後悔愛過佢:@___@

12♥'有無想過幾時結婚:無

13♥'你覺得最可怕既係咩:吾很定

14♥'識得最耐既朋友係邊個呢:宜,奀

15♥如有識左幾耐: 5年-▽-

16♥'日記網址係咩: http://blog.qooza.hk/pooh_baby246

17♥'最討厭的人或物:吾知wo`

18♥'屋企電腦係唔係廢既:吾廢ˇ

 19♥'最想多謝邊個:站時未有耶*

20♥`近排有咩令你有好大壓力:家長日 -慘-

21♥'有無得罪過人:有

22♥'如果有得罪左邊個:吾知{但係1定有}} -.-

23♥`用咩牌子既筆做功課:不定 >口<

24♥'做呢100條煩唔煩惱呀:煩掛`

25♥'第一次拍拖係幾時:都未拍過拖-3-

26♥'記咩最叻:吾知

27♥'有無講過粗口:有'll`

28♥'最討厭咩天氣:秋天

29♥'最鍾意哪細理:吾知

30♥'鐘意男定女:男-3-

31♥'支唔支持同性戀:吾支持

32♥'最討厭的數字:5

33♥'喜歡邊一類型既男性或女性:吾知-x-

34♥'有咩秘密唔同人講:好多

36♥'數出你最愛既朋友:宜,奀,糕,翼,奶,雲,膠,忽,笨,娃,方,穎,民,鯨-{{不分先後}

38♥'係唔係乖學生:吾知

39♥'依家幾歲:12

40♥'數口叻唔叻:吾叻

41♥'去開邊間超級市場:惠康

42♥'你覺得你係咩人:吾知

43♥'口頭禪係咩:啍`

44♥'怕唔怕黑:一般

45♥'上網多數做咩:去論談&MSN

46♥'ICQ no.係咩:無玩ICQ喔-

47♥'會唔會日日都打日記:得行就打-`

48♥'幾度先會開冷氣:25度

49♥'偶像係邊個:Janice

50♥'做左一半啦開唔開心:當然HAPPY喇^____^*

51♥'最喜歡哪一套動畫:我們這一家,蠟筆小新

52♥'細細個個時得唔得意:@____@

54♥'覺得自己尚算正常嗎:正常-0-''

55♥'做過最LOR即事:好多人面前跌到

56♥'讀近咩班:1B

57♥'有咩事係你依家即人生轉淚點:末有v______v

58♥'ICQ HANG左你會點:無玩ICQ

59♥'有無呃過最愛即朋友:不清楚

60♥'最鍾意香港邊一到:尖沙咀,維多利亞

61♥'最鍾意講即單字:無

62♥'最討厭咩戀情:@___@

63♥'鍾意睇邊一類型既戲:好笑,愛情

64♥'鍾意韓國定日本多D:日本-V-

65♥'點解鍾意呢個國家:靚

66♥'最怕既動物:老虎

67♥'依家有咩目標:吾想講

68♥'最想學習哪一種語言:無

69♥'你覺得邊一個作家既書最好睇:不詳-

70♥'如果要你放棄一樣:愛情,親情,友情.你會選哪樣:愛情

71♥'有無打ICQ N/A MESSAGE:無

72♥'見到咩人會即刻OFFLINE:吾知

73♥'電視劇值唔值得追:好梯就追-__-''

74♥'會唔會幫呀媽做家務:好小

75♥'你係屬於被動定主動既人:吾知

76♥'形容你最討厭既人個樣:姣]]] -

77♥'上網最唔好既地方係咩:輕機

78♥`有無用BIT TORRENT(即BT):無

79♥`有無想過要整容:無-x-

80♥`有無界過手:無

81♥`最想養既動物:狗

82♥`覺得自己衰唔衰:衰

83♥`有無兄弟姊妹:無

85♥`係唔係淆底怪:吾係

86♥`最唔相信邊個:自己

87♥`如果有個傻仔/女話想溝你,你會點:@__@''

88♥`見過最核突既事:末

89♥`屋企有無種花:有

90♥`返學會唔會著冷衫:會

91♥`有無鍾意人:@___@

92♥'最鍾意咩顏色:白色

93♥`牙JAY定EDISON靚仔D:吾知

94♥`知唔知道神係咩:吾係太知

95♥`上咩堂先會訓覺:無

96♥`覺得你自己係屋企有無自由:一般

97♥`如果你有三個願望你想做咩:吾講

98♥'最鍾意既運動係咩:跑

99♥`塔咩車返學: 輕鐵

100♥`眼唔眼訓:一般\口/

*@___@←是指不想回答呢!!

呼..好辛苦先做完-v-`
我傳要給 糕`奶`方`逆`雲`頴`鯨`

發表時間:2008-04-08 12:46 AM  [ 訪客留言(5) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]