PlEASE BE MINE        :Now I Know Why Those People Are Saying " LOVE IS BLIND"
                                         AND I KNOW OUR LOVE IS SO MIRACLE
第一次接吻 一起快活的強悍吸引力
第二次接吻 我的心臟興奮得像快炸開一樣




retrofire
暱稱: �絑�
性別: 男
國家: 香港
地區: 元朗區
MickyTime
XiahTiMe
«‹ June 2026 ›»
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
最新文章
•I'm Hurt Sick...
•疑惑 ?
•I' ve Been Waiting ...
•Nothing Better ....
•世上最僅餘的•朋友
文章分類
•全部 (211)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
好友名單
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 211
留言總數: 256
今日人氣: 7
累積人氣: 8515
2008 年 4 月 10 日  星期四   晴天


木曜日...**(Thu) 分類: 未分類

今日....慶幸我在路上碰見你....

躲在你的背後....真希望時間能短暫停留在這一刻....

只是一刻罷了.....

 

尋日上唔番個blog打唔到....-v-

今日...無咩野發生...不過英文就考oral exam

.....個題目係....

咩咩different  kinds to public transportatian in hong kong

我完全唔知個題目講咩....初頭寫左好幾個原因.....之後竟然講左40秒左右

跟住就係到等....等到最後 30 秒 miss chui 講左 d 我唔係咁明既

英文....[ 我估明 ] ....之後不停係到亂吹一通.....

唉死啦....講得咁差都係第一次.... [ 緊緊合格都好好嫁喇 , 比我合格啦 ]

之後放學數學 tsa -..-  全都是亂做的.....一提起數學就頭痕

 

p.s. 放學個時同賴屎...雪糕係 7 仔飲野....竟然比我地見到個呀伯係到

睇咸書....-0-....跟住唔知個伯係米變態...不停係睇女仔...仲要睇 d

女仔既私人部位...個呀伯睇睇下...係到扮睇熊仔...之後借 d 望下雪糕

個身.....係由下而上咁掃喎....超淫賤囉個呀伯....

 

比爸爸點名tim...-__-

遊戲規則

點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題。
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了"。
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳。

Q.1  若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等他回頭嗎!?
ANS.  會...

Q2.  你最喜歡跟誰訴心事呢?
ANS.  家姐

 Q3.你現在感到幸福MA?
ANS.  OK

Q4.愛與被愛選1個?
ANS.  被愛 { 無他的...兩者都得 }

Q5. 要用手段換來的愛情,你會要嗎?原因
ANS.  不會..因為用手段換來的愛情是沒價值的.....呵呵

Q6.你覺得你需要朋友還是男/女朋友更多?為什麼?
ANS.  朋友...朋友係好可貴加嘛

 

Q7:現時你最鐘意邊個?
ANS. 以為自己好令仔個個

Q8有最重視你的朋友,你會點?
ANS.  珍惜!!

 

我要點

雪糕 , 恩姐 , 呀君 , 賴屎






訪客留言 (返回 retrofire 的日誌)


ElAiNeHo20 於 2008-04-13 05:45 PM 發表:
賴屎...丫仔...點你既...你唔可以點番佢嫁!!!
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



qawsedr 於 2008-04-13 09:10 AM 發表:
唔好意思^^你被點名啦''
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



poiie 於 2008-04-11 06:39 PM 發表:
請你睇下

http://www.wretch.cc/blog/xji41438&article_id=3140811
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



kaidying 於 2008-04-11 06:14 PM 發表:
點解果果都點我....
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]