tobytoby
暱稱: 企鵝
性別: 女
國家: 香港
« July 2026 »
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
最新文章
17歲喇~~~~~~~~~~~~~~
**********...
識左個新朋友呀......
嘉雯BB,丁BB>3...
命運自選台∼∼∼∼∼...
文章分類
全部 (89)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 89
留言總數: 97
今日人氣: 3
累積人氣: 5865
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2006 年 1 月 8 日  星期日   晴天


*********** 開心 分類: 未分類

10 + 1 + 5遊戲玩法:
"10 請列出10樣最想做的事情(短期/長期均可)
"+1 :被點名人士除了要回答別人的問題,還要在最後出多1條問題。
"+5: 再+5個朋友仔,順道去他們的xanga 留言,告訴他們被點名了

1. ce考到我心目中ge分啦

2. 係返司徒浩讀中六(讀到ge話)

3. 同豬b好耐好耐好耐∼∼∼∼∼∼∼∼

4. 屋企ge野唔好再惡化

5. 唔好再咁懶

6. 考完ce學琴

7. 搵到暑期工

8. 想買好多好多野

9. 俾到錢屋企

10. 學下煮野食啦

11.蛋問:你地會喜歡一個樣令但內在美差既異性定
係一個樣衰但心地好既異性一齊?
Ans) 我兩個都唔要........

12.李嘉欣問:你個大名邊個改~?有咩意思?
Ans) 呀爸呀媽啦,意思唔記得lu

13.Hella問:咩人/物對你唻講最重要??
Ans) 豬b同朋友

14.connie問:你覺得宜家既你生活得開心嘛?! why?
Ans) 開心呀,愛情友情兩得意^^

15) 大師問: 咩事會令你好反感? 有既話請例明成因?
Ans) 要睇情況wor

16) tuen問:分唔分辨到喜歡同愛呢?! 試分析一下。
Ans) 分到ge

17. tam問: 俾你揀既話,想做男定女?試詳細論述之。  
Ans) 女仔,多d人鍚

18) tracy 問:有咩野令你做左之後覺得好後悔?            
Ans) 對唔住某d人掛.........

19)fiona問:怕唔怕孤獨??
Ans) 勁怕.......會死人ga

20) nicky問 : 今年收到d咩聖誕/新年禮物?
Ans) 黑豬電話繩

21) 紫問~~如果只可選一種動物...你會選做邊種??點解...請分柝說明~~~
Ans) 熊貓,受保護,唔洗俾人食

22) 銳問:如果世界滅絕,你最想邊個係你身邊?
Ans)我鐘意ge人啦.....死都要一齊ar ma

23) 4rence問: how can u 知道一個人在欺騙你???
Ans) 我唔係好識睇wor....

24) 莎菈問: 點先可以過得開開心心??
Ans) 做自己想做ge野....有人錫啦

25) 小嬅問: 夜晚一個人訓唔著會做咩??
Ans) 睇書

26)Max問: 如果自己已經無咩時間,,,仲應唔應該對所愛吐真言呢?定收o係心度唔講呢?
Ans) 會呀

27) 賢問: 你愛的人,他不愛你...同愛你的人,你不愛他...你會選邊個, 請解釋!!!                     Ans)愛我ge人啦.......鐘意俾人錫......or遲d會鐘意佢呢....自己決定到ar ma

28)丁問:鍾唔鍾意拍拖??點解??
Ans)鐘意啦,都會果句,鐘意有人錫ar ma

29)toby問:要友情定愛情????點解???

被點ge有:呀thy,sec,泡泡,家姐,小敏啦






訪客留言 (返回 tobytoby 的日誌)


〃﹏Mrs.Chu""Mavis !!.. 於 2006-01-08 10:05 PM 發表:
係叻叻豬bor,,,,,有做份野""十萬個抵錫,,,,>3<
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

得十萬個咁少????????????
 
係都n個啦^^
Posted at 2006-01-08 10:52 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]



美少女戰士 於 2006-01-08 06:51 PM 發表:
唔玩得唔得啊
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

唔得唔得唔得唔得唔得呀∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
 
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
Posted at 2006-01-08 07:55 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]