tsz_wan
tsz_wan
暱稱: ~允baby^.^
性別: 女
國家: 香港
地區: 觀塘區
«‹ June 2026 ›»
SMTWTFS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
最新文章
•2010-02-07
•2009-10-27
•2009-10-25
•2009-10-16
•2009-10-14
文章分類
•全部 (37)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 37
留言總數: 81
今日人氣: 4
累積人氣: 5794
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2009 年 3 月 3 日  星期二   晴天


"你被點名了" 驚訝 分類: 未分類

 

遊戲規則"
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題。
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了"。
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳。


Q1.你有冇玩過人ge感情
答案:::``  冇,,,,,,,


Q2. 若你喜歡的人喜歡了別人,,那你會等他回頭嗎?
答案:::``     會....  

Q3.要你揀,,你要愛情定係朋友?
答案:::``      最好就兩個揀曬...依家我揀愛情.....

Q4.你鍾意左人,,你會主動去追佢?
答案:::``   
唔會,,,,因為驚佢唔知會點想,,,,

Q5.對愛情會玩玩下???
答案:::``         
一定唔會......

Q6.如果你知道你男/女朋友做左D對你唔住既野,,你會點做?
答案:::``   我會原諒,,因為我太愛佢,,我唔想冇左佢...


Q7.你信吾信有一世???
答案:::``     信


Q8.如果你男/女朋友同best fd同時約你出街..你會點選擇/做?
答案:::``同
男朋友出


 


名::

你被點名了

繼續玩下去喔``

 


花花....朱古力....yuk_lo....yung_94......keeva1030.......sharon1130....tcying123......wing_1023






訪客留言 (返回 tsz_wan 的日誌)


mandylsw 於 2009-04-07 03:19 PM 發表:
comment*^_________^
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

我 LOVE你呀!!
CCCMMM
Posted at 2009-04-09 04:32 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]



tcying123 於 2009-03-19 07:29 PM 發表:
^口^點左我名喔.
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]



ting_531 於 2009-03-08 08:07 PM 發表:
pass
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]