我終於放棄了
 

2009 年 3 月 29 日  星期日   晴天

充實的one day!!! 開心 分類: 關於我
 
 
本身諗住8點起身....點知hea到8點9.....
出門口前...睇家姐玩game!!!!!!!
番旅部...爛gag!!!!!!!
等男仔紮旗....點解今日會係我升旗??
不過算la!!當練習都好.....
講左一堆野...
開始步操練,,,,練左少少原地動作...
之後就到我至愛嘅動作....好少用錯的....
信sir講電話..你在講爛gag嗎?
練到11點25...完左...
hea左一陣....聽思廷講故仔....
降埋旗之後...早放....
番家.....換校服...紮完個計...d頭髮亂到冇得再亂...
著左校服....洗頭....吹頭....足足搞左3個字...
去街市買三文治...去左v>ngo買野飲+等寶寶...
搭車出元朗聽交流會...好多4A d人黎左...
老師有...辜sir...miz吳..miz wong 潘sir..仲有個吾知咩miz!(雖然佢坐我隔離)
坐左好內...有個係音樂劇..之前係學校都睇過一個..
不過今日吾同d...但d人物我係認得....
坐左幾粒鐘...好想join埋個全天侯約魚比賽...可惜有老師係我旁邊...冇得訓...
坐到5點度..聽埋首歌..終於走得人.....同寶寶一齊番天瑞..
好多人在問路....食左少少野先番家...
今晚一定要ko埋d hw....唉......
 
 
 
 
 
我從tcying123那邊接回來的。


Q1.
 
CIMG0640miz yan誇張的說
 
CIMG0638又一次誇張的!!!
CIMG0637 再次誇誇張////
CIMG0633 Madam去日本拎番黎d手信!!!!有個已經俾我放左入肚...好味!!!
CIMG0613 令令!!!
 
CIMG0615有意思的嗎??(俾我想到了)=v=
 
 
你有冇玩過人ge感情
答案:::當然沒有la!﹏

Q2. 若你喜歡的人喜歡了別人,,那你會等他回頭嗎?
答案:::不會...........白等嗎?﹏
 

Q3.要你揀,,你要愛情定係朋友
?
答案:::兩個都要


Q4.有人好認真同你講中意你,你會點?
答案:::當同我講笑....之後咁避佢


Q5.對愛情會玩玩下???
答案:::吾會﹏


Q6.如果你知道你男/女朋友做左D對你唔住既野,,你會點做
?
答案:::sad!!!


Q7.你信吾信有一世???
答案:::=v=


Q8.如果你男/女朋友同best fd同時約你出街..你會點選擇/
?
答案:::同時約佢地一齊出黎..一齊玩...*v*

 







訪客留言 (返回 Esther9521 的日誌)


hin_baby 於 2009-03-30 01:03 AM 發表:
cm
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

 謝!!!
Posted at 2009-03-30 07:39 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]



[ 返回 Esther9521 的日誌 ]




 
Esther9521
暱稱: Drin淳
性別: 女
國家: 香港
地區: 元朗區
MORE...  

« November 2020 »
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

:: 最新日誌 ::
傷心透!!!!!!!!
2010-07-30
2010-07-01
相愛4年

:: 日誌分類 ::
全部 (336)
雜類 (27)
家人 (23)
童軍 (33)
學校 (97)
未分類 (156)

::朋友仔::
最近三個月尚無任何留言

:: 新朋友仔 ::
最近沒有訪客

:: 每月文章 ::

:: 日誌訂閱 ::

:: My Best Friend ::

:: 我的連結 ::
TCTV
xg
天文台
香港分共圖書館
張中

:: 日誌統計 ::
文章總數: 336
留言總數: 722
今日人氣: 6
累積人氣: 83803

:: 站內搜尋 ::
RSS Feed