L ∼最後23日
MRkaze8732
暱稱: kaze
性別: 男
國家: 澳門
地區: 花地瑪堂區
« April 2020 »
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
最新文章
2008-07-12
愛的力量係無限大
請相信愛力量
3....2....3.....i lo...
一個星期的硬仗
文章分類
全部 (20)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 20
留言總數: 67
今日人氣: 0
累積人氣: 1297
站內搜尋
2008 年 7 月 12 日  星期六   雨天


2008-07-12 分類: 未分類

注意囉-
1.
被點名的五個人都不能拒絕

2.
不能重覆點名嫁

被點中的有:


A.
B.

C.

D.

E.

 


2. 邊個點你-

 3. 佢系個點既人- 一個傻傻地ge人  

-----*個人``start-!!*-----
4.
你叫咩名

Ans: 風

5.你系男定女
Ans: 男

6.性取向
Ans: 女

7.住邊
Ans: 水坑尾

8.屋企有幾多人
Ans: 3

9.同邊個關系最好
Ans: 橙

  

-----*朋友 start-!! *-----
10.
多吾多朋友

Ans: 一般啦

11.5個朋友既名
Ans: 唔寫

12.好吾好人
Ans: 睇下ben個啦

13.如果同佢地拍拖會點
Ans:會變搞基

14.如果你同c.嘈會點
Ans:

15.如果d.同你講鍾意a.會點
Ans:

 16.如果要你同b.上床先可以救到地球
Ans: 

17.承上題如果比你揀.你會揀邊個同你上床
Ans:

18. a.e.`邊個最應該比外星人捉去研究
Ans: 
 

 


-----*屋企``start-!!*-----
29.
你屋企幾大

Ans: 好細

 

30.溫暖嗎
Ans: 一般

31.有無兄弟姊妹
Ans: 妹

 32.有既`討厭嗎
Ans: no

33.屋企人高吾高
Ans: 矮

34.屋企入面邊個最惡
Ans: 我

35.屋企入面邊個最曳
Ans: 我

36.ah爸睇吾睇4
Ans: 唔知

37.有無試過見到ahah{搞野}
Ans: no

38.有無試過吾小心上左咸網比ahah媽見到
Ans:係又點

39.甘特登既又有無

Ans: 冇

40.你愛你的家人嗎
Ans: 愛

 

  

  


------*21``start-!!*-----
41.
電視vS電腦

Ans:電腦

42.台劇vS韓劇
Ans: 台

43.飛輪海vS棒棒堂
Ans: 飛輪海

44.Freeze vS HotCha
Ans:

45.Notebook vS Desktop
Ans: notebook

46.九方vS速成
Ans:.速成

47.Eason vS Leo
Ans: Eason

48.Stephy vS Kary
Ans: Stephy

49.HOCC vS Sammi
Ans: SAMMI

50.Nokia vS SE
Ans: Sony Ericsson

51.跳舞vS唱歌
Ans: Singing

52.小說vS漫畫
Ans: 漫畫.

53.TB vS TBG
Ans:

54.PSP vS NDSL
Ans: also

55.愛情vS友誼
Ans: 兩睇啦

56.家人vS金錢
Ans: 家人


-----*愛情``start-!!*-----
57.
有無鍾意既人

Ans:.有

58.暗戀定明戀定單戀定拍緊拖
Ans: 拍緊拖

59.暗戀既`有無諗過表白
Ans:

60.佢好吾好人
Ans: ok啦

61.想同佢講d
Ans: 食shit啦

62.用一首歌形容佢
Ans:

63.1首歌形容你地而家既關系
Ans:

64.如果有人用300萬買你既愛情
Ans:

 65.如果上帝比1日你同佢調轉身份你會點
Ans: 下...

 

  

-----*無聊``start-!!*-----
66.
而家幾點

Ans:00:48

67.用緊XPvista
Ans: xp

68.用緊咩瀏覽器
Ans:IE

69.msn同邊個傾緊
Ans:冇

70.對上1次同邊個傾電話
Ans: kelly

71.聽緊咩歌
Ans: 冇

72.食左飯未
Ans: 食左

73.ampm
Ans: am

74.有咩感想
Ans:冇

  






訪客留言 (返回 MRkaze8732 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]