Staice Liu/ Paradise Garden
StaiceLiu
暱稱: Staice Liu
性別: 女
國家: 香港
地區: 灣仔區
« February 2019 »
SMTWTFS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
最新文章
極緻玫瑰體驗。.* Lan...
Lancome 2019 紅噹噹。...
再度升級!Kiehl' s ...
RAY Rose。. & #12780...
聖誕禮物首選❤' Kiehl...
文章分類
全部 (1190)
訪客留言
female is on... (ShashkovSelifan1993gaith)
is levitra w... (GenriettaOvchinnikova1993gaith)
les effets d... (AnvarKirillov94gaith)
is at is lev... (AnvarKirillov94gaith)
where can yo... (NelidaPestova92gaith)
每月文章
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
好友名單
尚無任何好友
網站連結
尚無任何連結
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 1190
留言總數: 2905
今日人氣: 9
累積人氣: 157713
站內搜尋
RSS 訂閱
RSS Feed
2019 年 2 月 20 日  星期三   晴天


極緻玫瑰體驗。.* Lancome 極緻完美玫瑰精華水 分類: 未分類

 

 

又到了花香的季節。一說到花,當然少不了玫瑰了∼^^

 

 

玫瑰被廣泛用於護膚品中,可見是每位美少女最愛的成份之一。而Lancôme深知女仕們的喜好以及玫瑰的好處。當然也推出了Absolue Rose Essence極緻完美玫瑰精華水!!

 

 

薈萃80%玫瑰精華,可見使用玫瑰的量可不少!充份地投入去玫瑰的花海中吧∼∼


Absolue Rose Essence

極緻完美玫瑰精華水

HK$760

 

 

薈萃80%玫瑰精華,質感清新水潤,能瞬間滲透肌膚,為肌膚導入玫瑰活性成分,加速肌膚再生潛能,展現極緻剔透亮澤。

 

只需要潔臉後使用,就可以將源源不絕的玫瑰精華滲透肌底。

 

 

同系列仲有其他Product,一併介紹!

 

Absolue Oleo Essence

極緻完美玫瑰精華

HK$2650

 

蘊含高濃度植物精華油及玫瑰萃取,能深層滲透肌膚,誘發肌膚深層再生,重點減腿歲月痕跡。



全新推出

Absolue Cream (Soft/Rich)

極緻完美玫瑰面霜

HK$2490


Lancôme玫瑰、千葉玫瑰及大馬士革玫瑰的三重活性成分,於肌膚上發揮全面的再生、賦活及提亮功效,28天見證肌膚顯著再生蛻變*。革新絲滑尊貴質感,令面霜融入滲透肌膚,令肌膚飽滿絲滑,由內而外散發健康明亮光彩。


想要了解更多?入黎呢個網址啦∼


https://www.lancome.com.hk

 

#lancomehk

#Absolue

#MyLuxuryMoment



2019 年 2 月 11 日  星期一   晴天


Lancome 2019 紅噹噹。.* 新春小豬過肥年∼ 分類: 未分類

 

 

又到新年了!不知道大家新一年點過?我就跟Lancôme一起來過!︿︿


2019是豬年,Lancôme設計了新年飛翔願望小豬禮盒,仲有靚靚利是封,跟大家過一個肥豬年!而限量版包括:


♥ 新年限量版升級版嫩肌活膚精華肌底液100ml HK$1,555

♥ 新年限量版瑰麗豐盈唇膏HK$260
♥ 新年限量版極緻完美修護氣墊HK$73......

(閱讀全文)



2019 年 1 月 26 日  星期六   晴天


再度升級!Kiehl's 全新升級版特效保濕乳霜 分類: 未分類

 

 

一到冬天,總是少不了要用上Kiehl's。感覺,冬天就等於Kiehl's 的特效保濕乳霜。正因為他的保濕度高、滋潤而很溫和。一路都令我用得很放心。而呢樽Kiehl's 的特效保濕乳霜更獲得超過70項的國際美容大獎。



想不到,這麽好的乳霜,還有升級版本呢!



白色乳霜,天然而不加香氣。質感比起舊包裝更加舒服輕盈。而且好似更好推呢∼......

(閱讀全文)



2019 年 1 月 24 日  星期四   晴天


RAY Rose。. 🌹 * 玫瑰之體驗 分類: 未分類

 

 

好耐好耐無寫過Facial Mask啦∼因為要搵好用既都唔係咁易。個啲有色素既Mask我自己係唔會用架!



黎自泰國No.1 銷量的Mask,賣咗過2億片啦!咁靚既包裝,唔怪得大家都喜歡!

呢個玫瑰金限定版的Ray Rose玫瑰純露野麥仁面膜,真係好吸睛!



當中成份有 100%玫瑰純露、野麥仁提取物。而售價都十分親民!HK$73 就有十片啦∼......

(閱讀全文)



2018 年 12 月 16 日  星期日   晴天


聖誕禮物首選❤ Kiehl's 節日限量版系列 分類: 未分類

 

 

又到了要交換聖誕禮物的日子了!想崩頭都想不到買咩聖誕禮物好?不如諗下Kiehl's的聖誕套裝!


睇下,幾有聖誕氣氛的包裝!是節日限量版黎架!仲要全部都係皇牌添!


 

三件皇牌,都用過好多套,都我一一同大家講解!



金盞花植物精華爽膚......

(閱讀全文)