❤只喜歡你一個`
dariushy04
暱稱: DaRiuS ~~~
性別: 男
國家: 香港
地區: 觀塘區
最近訪客
最近沒有訪客
muSIC''


MusicPlaylist

2008 年 4 月 21 日  星期一   晴天


比賽 開心 分類: 日記

今日就籃球比賽(社際)

15比7 win左!

開心啦!

不過d人好7+2 ,係度插水,搞到我(仲有好幾個)犯規囉~~~

我做左三文治...

比人夾死左~~~

星期三,又有比賽啦,

 

s.2D同S.1D +油呀!

其他班,就打WIN S.1E同S.2D

  

+油呀!

發表時間:2008-04-22 07:44 PM  [ 訪客留言(3) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]
2008 年 4 月 15 日  星期二   晴天


game 分類: 未分類

遊戲規則
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題.
再加上一個你自己的問題,組成10個問題,
傳給其他8個人;列出其他8個需要回答問題的人的名字,


還要到這8個人的空間留言通知對方 <<你被點名了>>
被點名者不得拒絕回答問題喔!這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的;
並且按上述要求傳給其他8個人 讓遊戲繼續 不得回傳

Q1.  即使你相戀前,你已知道結局是分手為終,你仍然會選擇與他/她在一起嗎?
ANS: 會
Q2.  若你喜歡的人喜歡了別人,那你會等他回頭嗎?
ANS: 未必會
Q3.  愛與不愛選1個?
ANS: 當然係愛啦!
Q4.  如果愛情與友情之間,要你作出決澤,你會簡邊樣?
ANS: 兩樣都要!

Q5.  你會繼續同一個花心既人一齊?
ANS: 唔會,,,,-v-
Q6.  喜歡一個人是什麼感覺?
ANS: 好開心!

Q7.  當你既朋友同你自己最鍾意既人一齊時,,你仲會唔會祝福佢�J?
ANS: 會
Q8.   如果你滴一個好好好朋友鍾意左你男/女朋友;;你會點? 
ANS: 順其自然...                                                                                            (from fonny]

  

佢地要玩呀!

1. kenneth

2.alex

3.brian(我好嬲你)!!

4.yammy

5.fonny

6.bernice

7.無啦!有d,佢地冇玩blog!

8. ....

 係fd就玩啦!!!

發表時間:2008-04-15 08:45 PM  [ 訪客留言(2) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]
2008 年 4 月 15 日  星期二   陰晴不定


好黑仔!入黎睇就明~ 不安 分類: 日記

 今日就要去影班相,點知...Fonny企左係我<格>離,成班87的人,就...(我唸大家都知有咩結果係咩)就係整個禮堂都有一陣o的聲音...連Mrs Liu都話...(都估到講咩啦)嘿!黑仔,係咁先,食飯,88!

 

留言呀!thx!

發表時間:2008-04-15 08:26 PM  [ 訪客留言(1) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]