比lb點左名
點名規則:
1.傳給10個人(不可回傳或重複)(大佬..我識埋既人都唔夠十個有blog啵= =)
2.照內心想法打
3.被點到不可不寫
點名
1.lb志
2.db donkey
3.星
4.曉
5.櫻..
6.大利(哇哈哈)
7.肥仔
8.嘉林
9.嘉文
10.文sir喇
一、 問卷大調查
1.傳給你的人是誰?
ANS: lb
2.他是你寶貝嘛?
Ans: 寶貝係咩意思
3.你認識他多久?
Ans: 幾個月..應該..
4.他正還是醜還是美還是普通?
Ans: lb的樣子
5.對他說一句話?
Ans: 化學我一定高分過你+口+
二、寶貝朋友
1.說出你最好的朋友?
Ans: 唔知
2.你的寶貝很多個嗎?
Ans: n個
3.你朋友有同性戀嗎?
Ans: 冇
4.會不會討厭同性戀?
Ans: 不會
5.你會喜歡上好朋友嗎?
Ans: 姐係咩意思= =?
三、感情
1.你有情人嗎?
Ans: 想有.但冇
2.覺得最浪漫的地方?
Ans: 我屋企..哈
3.你曾經親過你情人嗎?
Ans: -o-
4.對情人說過最甜的一句話?
Ans: db的
四、飲食
1.你最愛吃的食物? (三樣)
Ans: 蛋糕..壽司..蜜糖雞翼(欠我既果個人見到好諗定幾時整比我)
2.你最愛喝的飲料? (三種)
Ans:水蜜桃汁
3.喜歡麥當勞這個地方嘛?
Ans: 貪佢有冷氣
4.愛吃烤肉嗎?
Ans: 唔係自己整既就食
5.愛吃火鍋嗎?
Ans: 只係鍾意一大班人打果陣
五、運動
1.喜歡咩運動?
Ans: 籃球
2.接上題 、為咩喜歡?
Ans: block人好過癮
3.最愛跟誰一起運動?
Ans: 肥仔們
4.你最喜歡做的事?
ANS: 同女朋友一齊..哇哈
5.喜歡跑步嗎?
Ans: 長跑還可以
六、雜七雜八
1.最愛的節目?
Ans: 閃靈+口+
2.接上題 、為咩喜歡?
Ans: 因為銀次好q
3.msn幾號?
Ans: 估下
4.最愛誰?
Ans: 什麼都想愛
5.是男的還是女的?
Ans: 想問咩?
6.有老公嗎?
Ans: 我不是基的
7.有老婆嗎?
Ans: 未住..冇錢
8.同志追求你 你會接受嗎?
Ans: 最好唔好..不然我會揍他
9.戀愛感覺好嗎?
Ans: 戀愛時感覺非常好
10.鞋子穿幾號?
Ans:t-man著46
11.最愛的明星?
Ans: t_mac
lb好鍾意玩d咁既野..仲要次次問題都差唔多= = |