┼┬ 為人性僻耽佳句,語不驚人死不休! ┘」
好憎冇留言...但又真係冇人留言
« July 2026 »
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
最近訪客
最近沒有訪客
文章分類
全部 (213)
NO.01~NO.100 (100)
NO.101~NO.200 (100)
NO.201~NO.300 (4)
NO.Plus'' (9)
網站連結
locking就係咁跳的了!
ONION CLUB 洋蔥酷樂部...
[有4樣]黑角團教你跳b...
[排腿]黑角團教你跳br...
文武籃球教學
我某一個夜晚睇既片~
重灌狂人--很多軟件資...
日誌統計
文章總數: 213
留言總數: 1275
今日人氣: 1
累積人氣: 11175
2008 年 5 月 13 日  星期二   晴天


NO.Plus IV-||~玩遊戲︰我畀人點名了^4~|| 分類: NO.Plus''

玩夠啦 = = ... 唔好再回傳畀我好嗎...plz ...

RaiN'點中了!!

規則:
a 被點到名的要在自已的blog 裡寫下自己的答案, 然後去掉一個最不喜歡的問題再加上一個新問題,
仍然組成20個問題, 列出8個人的名字,還有通知對方--你被點名,了...
被點名的人不得拒絻回答問題, 完成遊戲的人永遠得到大家的祝福.

b 這8 個人要在自己的blog 內注明是從哪裡接到的, 並且再傳給8個人,
讓遊戲繼續下去. 被點到名字的人將會得到大家的祝福,
並且所有的願望都會在不久的將來實現.
c 不可回傳.
 
1. 現在最想做甚麼?
Ans:想玩 = = ... 但好多測驗同資料要搵 ...
2. 如果有一個機會比你回到過去做過一件事,你會做咩?
Ans:識女仔...
3.最想收到咩禮物?
Ans:新奇...可以令我沉迷玩好耐既野(唔係指nds之類既野喎)
4.最近最快樂的事情是甚麼?
Ans:冇 = ="
5.你最討厭哪一類人?
Ans:喺d好重要既時候重諸多廢話既人
6.對點你名的人的第一印象?
Ans:多野講...
7.說出點你名的人的三個優點(不可刪除這題)?
Ans:懶;傻;係女仔(?!)
8.心情不爽的時候你經常會幹嘛?
Ans:幻想跳樓 = = ...有時會睇鬼片
9.你腦中的幸福是一個甚麼樣的呢?
Ans:有好多鍾意我既女仔陪住我一世~~^^
10.鍾吾鍾意坐係廁所ge時候?點解?
Ans:唔鍾意~!
11.目前你最難忘ge人係邊個?
Ans:rain = = ... 佢竟然夠膽要我答第三次 = =
12.你願意為情自殺嗎?
Ans:You jump , I skip !
13.塵世間最痛苦ge事係咩??
Ans:冇女友~
14.有無做過你認為後悔ge事?
Ans:一定有的呀!
15.這一刻想起誰?
Ans:bobo...牠衣家就喺我後面睇緊我打呢

16.你想改變自己嗎?
Ans:有需要時會想
18.如果有一日你知道自己識飛, 你會第一個講比邊個知同第一時間會做咩?
Ans:我會搵一個女仔(may be係捉)陪我飛~~ 一齊去搵哥條 喺冥王星既 陰陽路 喺邊...
19.
如果呢個世界得返你和另一半,但所有資源都充足和工作都機械自動化,你願意興另一半一起活下去嗎?why?
Ans:唔願意...日日都見住同一個人...一定會悶*1000的~(相信另外哥個都係咁諗)
20. 你如果知到你天日會死...你會同邊個過呀~~?
Ans:都係bobo(←狗)(←我相信佢應該聽得明的!)
21.如果你e+ ge另一半要求你同佢同居,,你肯吾肯..why????
Ans:衣家肯...除非佢係男性 = =" ...唔係既話...應該所有男性都會答應興女仔同居吧
22. 我係個咩人啦,,,?
Ans:懶!!(佢自己都係咁講的)
23.你這一刻最想對你愛的人說甚麼?(不能答"我愛你/妳"或其他同/近義之答案)
Ans:Baby would you be my mine ?
24.你願意陪我瘋癲到下世紀嗎 ' ? 為甚麼' ? 
Ans : 好呀~~一齊癲~!^^ (唔好part丸喎!!)

 

刪去第10題︰鍾吾鍾意坐係廁所ge時候?點解?~~~並改成...
10.點樣既小孩會一晚長大 = = ?

點名!!!揪成!!!!拜託啦~!!!你做完後點名一定要點RaiN呀!!!

(原來三個人就可以破左佢既abc三大規則 = =" ...下次訂規則時可以交畀我嗎...我會訂得好好玩的)




訪客留言 (返回 kevin6373837 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]





kevin6373837
暱稱: ●仁王 ,,○
性別: 男
最新文章
NO.204|~ LED 發光鞋帶...
NO.203|~ 金粒餐 ~|
NO.202|~ I Arm ~|
NO.201|~ 乞丐 ~|
NO.200|~ 不潔詞 ~|
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
好友名單