不再孤單的布布日記
難頂的一年終於都過去,轉眼間終於可以從悲傷中走出來,重新面對,所有嘢都睇開曬,只希望可以係中學生涯的最後一年「大放異彩」,能夠有一番非常高的成就。
quincypou
暱稱: 小布布
性別: 男
國家: 澳門
地區: 花地瑪堂區
« January 2015 »
SMTWTFS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
最新文章
轉變的一年
返學
自己請食飯
又睇煙花
去旅行
每月文章
文章分類
全部 (26)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
好友名單
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 26
留言總數: 62
今日人氣: 0
累積人氣: 2564
網站連結
Ar嵐
Cathy
Jessica
田迦晞
老「水」魚旦
李慧敏
明明(戴倩明)
林江海
雯意
站內搜尋
日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌
RSS 訂閱
RSS Feed
2010 年 9 月 3 日  星期五   晴天


轉變的一年 開心 分類: 未分類

今年最慶幸的係竟然「冷門」跑出,居然可以有份升高三,真係萬分意外,原本諗住以為今次實留班都有份,當我去完上海返嚟之後再返學校攞成績表,竟然嚇咗我一跳,真係好開心,今年更加係係浸信4年入面最開心而且最具挑戰性的一年,因為雖然可以同一班我最好的朋友讀埋同一班,但係今年即將會迎嚟最歷史性的一年,因為我而家係呢度向全世界正式宣佈:「我今年正式全面復出啦!」,我嚟緊將會積極參與多項活動、比賽,希望今年可以係繼初三之後最發光發亮的一年,我決定今年一定要比心機讀書,好似當年初三一樣,成為全班叻人入面的其中一個,而且今年的成就比初三個時更大,一定會盡自己所能成為高三文組入面其中一個優秀人士,希望可以創造四年嚟最輝煌的「成就」,可以完美咁離開浸信,每個人都會見到我的成就,今年一定要加油、努力,希望可以做到一個違紀印都無記到,更希望今年攞獎攞到手軟,總之今年一定要去去去,去到盡。今年可以同好朋友一班,真係開心到爆呀!

 

唔經唔覺,距離週年仲有4日咋,真係好興奮呀,Yea!