wINGkATHy
暱稱: 范wing~!
性別: 女
國家: 香港
地區: 西貢區
«‹ March 2015 ›»
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
最新文章
•2008-04-03
•2008-04-02
•2008-04-01
•2008-03-31
•2008-03-29
文章分類
•全部 (53)
訪客留言
最近三個月尚無任何留言
每月文章
好友名單
最近訪客
最近沒有訪客
2008 年 3 月 31 日  星期一   晴天


2008-03-31 分類: 未分類

遊戲規則"
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題。
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了"。
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳。

Q1.暗戀一個應該無可能一齊o既人,,你會點做?
答案:::都會一直咁愛佢;直到我死心
Q2. 若你喜歡的人喜歡了別人,,那你會等他回頭嗎?
答案:::會既;{不過都系要睇下我有幾愛佢囉}
Q3.要你揀,,你要愛情定係朋友?
答案:::朋友;因為朋友系一世嫁!!
Q4.你鍾意左人,,你會唔會主動去追佢?
答案:::好難講...
Q5.對愛情會唔會玩玩下???
答案:::吾會
Q6.如果你同條仔/女係因為你BEST FD既關係而散?
你會唔會原諒你既BEST FD?WhY?

答案:::會掛吾知呀!
Q7.如果你知道你男/女朋友做左D對你唔住既野,,你會點做?
答案:::即刻分手
Q8.你會唔會1腳踏2船?!!仲有做d對唔住對方既野??!
答案:::吾會!仍到吾會做埋呢D咁既野!

今日第一日返學"返到去班房又重現返抄功課既奇景!
最後都系要欠一樣功課囉"
死人周曉昕我冇咪冇囉關你鬼事咩依家!
如果吾系因為你份功課我洗鬼留堂呀!
Chis:眼訓到嘔囉吾該!
Chin:洗吾洗咁大聲講我地d分出黎呀-0-"
        方死人地吾知我地d成績有幾差呀!!
Math:阿sir根本就冇入過黎"冇啦啦俾莊sir收左$5囉!
         俾winnie搞到我隻打好痕囉!同橙皮&河馬吹水!
Eng:肥so俾鬼婆Miss見到佢部電話不過冇收-0-"
       足足訓左半堂囉'英文好鬼死難囉-0-"
Libs:周曉昕俾珠珠串囉'抵佢死呀xdd
       成班都冇人中意佢仲要勁厚面皮囉咩事!?
       個個都爆吾倨佢囉咩事'拎人地d野又吾講聲'咁系吾系姐系偷野呀?!
P.S:阿sir個BB好得意呀=P惡作劇2吻 They Kiss Again Episode 15 Part




訪客留言 (返回 wINGkATHy 的日誌)

訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]