YOU ARE MY LOVE FROM 03/02/07 

ckyee
暱稱: VIVI

最新日誌

04/06/07
29/05/07
21/04/07
17/04/07
30/03/07


訪客留言

最近三個月尚無任何留言
 

2006 年 1 月 27 日  星期五 晴天
27/01/06

10 +1+ 5遊戲玩法:
10 請列出10樣最想做的事情(短期/長期均可)
+1 被點名人士除了要回答別人的問題,,還要在最後出多1條問題
+5 再+5個朋友仔,,順道去他們的日記 留言,,告訴他們被點名了


開始!!請列出10樣最想做的事情(短期/長期均可)
1. 有心機去讀書

2. 同[佢]可以開花結果(當然係那個啦)

3. 同所有朋友都happy happy

4. 想去日本住番一排...

5. 出黎做野  做d唔洗坐既工

6. 唱歌唔會唱到走音(呵呵)

7. 可以日日都見到[佢]

8. 有突如其來既得利益1000000

9. 身子冇咁差...

10. hope my grandmother have a long life!!!

 

11. Sandy問:如果時光可以倒流,你想回到哪時?
ANS: 幼稚園果陣...

12. Nic問:可以用愛我(或他人)的心接受我(或他)過去一切的一切和過錯嗎?
ANS: 可以掛...

13. Henry614問:如果明天你會死,你有把握上天堂嗎?另理據為何?
ANS: 有把握(因為我點都算係倨好人黎既...呵呵)

14. 瓜問:出世到現在,最開心的事是什麼?
ANS: 最開心既咪就係出到世囉

15. MENYE問:你最喜歡睇什麼類型的書?
ANS: 小說囉...

16. 傑仔問:你的初夜將會(或已經)在什麼情況下失去?
ANS:  =0=唔識答.... 

17. Flora問:你覺得自己是個現實的人嗎?
ANS: 對  我是的...

18. CeCe問:如果呢個世界無「愛」呢樣野,你話會點?
ANS: 人會少左好多感覺...

19. Ka問:你now 幾歲?
ANS: 呢1年生日16*

20 Kim問:你失戀時有咩FEELING?
ANS: 次次都唔同感覺...難以形容

21 Elic問:假設你等一個有男/女朋友既人等左半年以上,
   對方曾承諾同宜家既男/女友分手,
   但對方拖了又拖,遲遲未解決,最後都係跟說沒辦法,咁你會點?
ANS: 好瀟灑咁離開(不過係扮嫁喎...哈哈哈)

22. Ying問:如果中2左1個人,你會點同佢講呢?
ANS: 其實我鐘意左你...

23. Elvia問:愛人同被愛,如果兩者只可以選一樣,你會選邊樣and why?
ANS: 愛人.. 因為愛人可以令自己開心...

24. 小A 問:講樣你覺得好幸福ge 野黎聽下ar!!(^^"....都唔知問咩好....)
ANS: 可以同[佢]仲keep到朋友呢種關係...

25. Lolo問:講一件人地為你做既感動事情我知呀
ANS: 唔話你知   等你心思思...

26. TiNo問:如果你有施一種魔法既能力,你會揀什麼樣的魔法?
ANS: 隱形(可以偷偷地跟住[佢])

27. Wilson問:當你發覺你ge心上人有男/女朋友,你會點做?
ANS: 沒什麼的  我會繼續喜歡他  但不會跟他說... 

28. Cheuk Yee問:你執著嗎? 在哪一方面?
ANS: 十分執著  只要我認為係岩既 值得既野 

29. Alison 問:邊個係你依家最珍惜ge人?
ANS: 嫲嫲  朋友們  [佢]and細佬妹

30. CHERIE 問:如果全世界得番兩個人,你可以簡一個人陪你,你會簡咩人?
ANS: [佢]囉...

31. 美Fa 問:而家你要去殺死你最憎的人,你會用咩方法?
ANS: 係佢食野果陣落毒

32. 你覺得你會點死?
ANS: 笑住咁死...

33. 小珊問:有沒有什麼還在意,還未放下?
ANS: [佢]

34. 3BI 問:我係點GE人?
ANS: 你邊位呀???

35. 亞盈問:你覺得今日同琴日有咩分別?
ANS: 今天沒有與[佢]傾計 昨天有*

36. 肥賢問:俾人貼有咩感覺?
ANS: 無奈呈=v=

37. 呀宜問:你既理想情人係點?
ANS: 冇嫁bo...

38. 呀光問:你最恐怖既經歷係邊次?
ANS: 無謂提...

39.良少問:你而家最鐘意既人係邊個?
ANS: [佢]

40. 梁Wing問:呢刻你諗起邊個?
ANS: 諗起tag我既人囉....

41. 徐小琳問:你同你最愛既人比人困左係密室,你地一定會死,你會同你最愛既人做D咩野?

ANS: 趁機同佢表白...

42. 孫小B問:當你比一個自己自以為好FD GE人出賣GE時候你會點?
ANS: 灰爆同勁無奈...

43. Mekie問:有冇見過一d句子,你一見到就即笑?
ANS: 沒有啊!!!

44. HandY問:如果有得比你揀,有樣野天生係你同其他人唔同既,會係咩呢?
ANS: 唔知呀(諗唔到)

45. PIGGY問:第時有BB,想係仔定係女?
ANS: 女掛....

46. 多多問:如果俾你揀你屋企人係邊個,你會揀邊個?
ANS: 嫲嫲既唔同化身...

47. 婆婆問:你今日飲左未?
ANS: 飲左.. 九杯水

48. NICOLE問: 新年想去CAMP MA?
ANS: 唔想  太麻煩喇...

49. bobo問:你有好多糖會唔會俾哂我食?
ANS: 會既...我諗

50.  IVY 問: 你係咪覺得 MONCHHICHI 好得意呢?
ANS: 一般啦...

51. JOJO問: 你覺得呢個世界冇左d咩係最慘?
ANS: 思想...

52. QUEENA問: 你覺得自己係個點既人?
ANS: 蠢人  好堅持既人等等

53. YAN問: 如果你發夢見到自己笑到碌地,,你會係笑緊D野呢?
ANS: 笑緊dd誇張..無可能發生既野囉...

54. MAGGIE問: 想唔想搬屋,想搬去邊?
ANS: 搬去自己一個人住

55. tine問:最鐘意邊個樂壇頒獎禮XD?
ANS: 無乜所謂..唔多留意

56.ar雞問:「害怕失敗比失敗更可怕」,,你同意嗎?[唔好xyz我呀,,XP]
ANS: 對! agree! 

57. 二花問: 係之前既戀愛裡.你有冇後悔過同果個人一齊??

ANS: 無.. (因為我係唔會後悔既人)

58.雀問: 你最掛住/最想見ge係邊個..??(你永遠都唔會見到ge都可以寫)
ANS: 令呢個世界出現[愛]既人


59.牙米問: 鐘意讀書定做野??
ANS: 做野..

60.*/\//-肥肥人問=3=::*你喜歡McD`還是KFC....-W-!!?
ANS: MCD多少少... 

61.└Vi Vi  ┘問:你鐘意既人係邊個?[打佢個名出黎丫]

tag比以下五位幸運兒
kathy  devily  chauki  chami  stone

刊登時間︰2006-01-27 01:55 AM    [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]

                         

 

 




訪客留言 (返回 ckyee 的日誌)


Kathy900303 於 2006-01-27 07:03 PM 發表:
我遲d先玩... 你d玩法唔清析....等我返落黎先玩*.*
[ 回覆 ] [ 封鎖 ] [ 刪除 ]

網主回覆

OKOK...
我覺得幾清晰丫~~
Posted at 2006-01-27 10:23 PM   [ 編輯 ] [ 刪除 ]


訪客名稱:
電郵地址: (不會公開)
驗證碼:  按此更新驗證碼 (如看不清楚驗證碼請點擊圖片刷新)
俏俏話: (必需 登入 後才能使用此功能)
[ 開啟多功能編輯器 ]



[ 返回 ckyee 的日誌 ]