承諾"已遺棄在街頭了.... 
                                 " 痛苦你永遠...無法知道_
【"■``真正既愛應該係藏於心裡,去體會 去感受 去領悟.....即使天會變 月會圓 花會枯 人會老 .....×*】
                 【...§從不知道你對我有多重要    直到你跟我說:對不起…我愛的不是你......§】
  【"■``人要試過才會後悔×人也會因未試過而遺憾..雖然同樣也是失敗"但兩者的意義卻截然不同×*】



elaineli922
暱稱: 卡bb
性別: 女
國家: 香港
最新文章
•2008-09-29
•2008-05-29
•2008-04-16
•2008-04-15
•2008-04-06
好友名單
最近訪客
最近沒有訪客
日誌統計
文章總數: 34
留言總數: 21
今日人氣: 1
累積人氣: 1139
 
{你這樣的行為..
令我感到
   你很賤..}


2008-09-29

                       轉左打日記的地方"

 
刊登時間:2008-09-29 09:25 PM  [ 訪客留言(1) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]


 
{你這樣的行為..
令我感到
   你很賤..}


2008-05-29

我都有個幾月冇打"

唔打的原因:唔知...唔想打...

太煩?!是的..真係有啲煩

呢排都好悶...日日上網

都係睇同一個網站..

悶呢"sHiT'

講返之前"

520係琳的大日子"

520的第二日521"

我地...我"琳"蟻"LING"意

去PLaY"好反..

下次..一定要再去過..

同丫蚊"cAt"

講多無謂.."

去相"

 

意&me"                                               五個人個腳腳"

意"&Me^^     

520"啜卜                                                         

   貼紙相"

 

 

         呢個係我新買的史迪仔"筆袋..

             

 

 

 

 

 
刊登時間:2008-05-29 09:54 PM  [ 訪客留言(2) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]


 
{你這樣的行為..
令我感到
   你很賤..}


2008-04-16

呵呵..我又來打囉...

上次打唔記得

打番教會的事...

12/4

我應承左一個教會的人...

話係呢日會返...

所以就返...

我已經好多個月冇返啦...

今日再返反...

覺得所有野都好唔同...

所以我係個度都唔多講野..

睇完團契..就去摩士..

坐一陣..就去會合'甸"去旺角買野...

唔想見到一對人物..

真係好柒啊..又唔襯喎..

唔該唔好係到左頭左世啦..

樣哀哀咁..見到你真係想死啊..

八婆八公..我好想同你地講..

你地好唔襯啊..

呼..話完人..講返今日先..

16/4

今日..一個字..悶

不過.最搞笑係..我係學校打死兩粒蚊..

係屋企打死一粒..總共殺死左三粒蚊..

我啲同學個個都話我好勁..夠膽打殺啲蚊..

哈哈...好白痴..

 
刊登時間:2008-04-16 07:49 PM  [ 訪客留言(0) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]


 
{你這樣的行為..
令我感到
   你很賤..}


2008-04-15

呼...好耐冇打..

今日係無聊先打的...

係學校..好無聊喔...

無野搞..無野"反"

好悶的...不過..

有啲開心..//今日

係排隊入班房個陣..

我同一啲fd..

見到三個男仔..{.F.5校外生}

超靚仔喔...佢地染左金色頭髮...

個樣都幾靚仔下...我一見到..即刻行過去睇..

我啲動作誇張得制...所以俾啲同學話我發花痴..

傻左..狂係到吸仔...

呵呵..希望日日都見到靚仔啦..

神保佑我吧...

p.s.

請各位見諒...本人正在發花痴中...

 

 

 
刊登時間:2008-04-15 10:29 PM  [ 訪客留言(0) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]


 
{你這樣的行為..
令我感到
   你很賤..}


2008-04-06

好耐冇打..但今日去睇人xg..

俾人點名..做問卷...

內容:遊戲規則
被點到名字的要在自己的日記�媦g下自己的答案,
然後去掉一個你最不喜歡的問題。
再加上一個你自己的問題,組成8個問題,
傳給其他8個人,列出其他8個需要回答問題的人的名字,
還要到這8個人的空間留言通知對方 "你被點名了"。
被點名者不得拒絕回答問題喔!
這8個人要在自己的空間�堛`明是從哪裡接到的,
並且按上述要求傳給其他8個人,讓遊戲繼續,不得回傳。
 

Q1.暗戀好定明戀好??
ans: 暗戀...

Q2.愛/鍾意一個人, 最緊要係d 乜?
ans:唔可以有野隱瞞..要坦白


Q3.若你喜歡的人喜歡了別人, 那你會等她回頭嗎?
ans:會...係心入邊愛住他..

Q4.愛情的定義是?
ans:就算得不到他..也不要緊"只要他幸福就夠..

Q5.你最喜歡跟誰出街?
ans: 甸"蚊"b諾"jo蟻"

 Q6.覺得愛人幸福嗎?點解?
ans:不..被我才幸福吧..

Q7.  分手後會計較是誰的錯嗎?-?
ans:都完左啦..能做回朋友就做..不計較咁多...

08.如果你們已分手..但他常找你聊天..你會覺得心酸嗎??
ans:會吧..始終都一齊過...

點我名的人:甸"

被我點的人"

jo蟻..

cat 屎

丫ling"

路過的人"

 
刊登時間:2008-04-06 09:50 PM  [ 訪客留言(0) ] [ 編輯日誌 ] [ 分享至FACEBOOK ]