charlene129
暱稱: Charlene
性別: 女
國家: 香港
地區: 北區
MORE...  

« January 2019 »
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

最新日誌
好多
火爆
估到
想退
煩死

日誌分類
全部 (2537)
Charlene不開心的事情 (178)
Charlene的工作時間 (24)
Charlene開心的事情 (139)
牛記大家姐最得閒的事情 (4)
最不想發生的事情 (1)
未分類 (2191)

訪客留言
最近三個月尚無任何留言

最近訪客
最近沒有訪客

每月文章

日誌訂閱
尚未訂閱任何日誌

我的好友

我的連結
尚無任何連結

日誌統計
文章總數: 2537
留言總數: 4
今日人氣: 5
累積人氣: 20916

站內搜尋
RSS Feed

2019 年 1 月 21 日  星期一   晴天


好多 分類: Charlene開心的事情

 我昨日同完我家姐傾完訴之後舒服咗好多了,都多謝我家姐都幫我同佢傾麊,佢話唔緊要我沒有所謂但係妳唔好講到我唔做野喎,無論我做咩我都好過妳先包大人。

我做什麼都努力過妳同勤力過妳先吧!不過無論點都多謝我家姐幫我解決問題的。心情已經很多了。



2019 年 1 月 20 日  星期日   晴天


火爆 分類: Charlene不開心的事情

 今日lunch就唔好彩拍住包大人睇場的,包大人唔做野都算了,我自己一個睇bc都總可以搞得掂的,她總要話我話唔收野又話我唔加水等等的,妳自己又好好咩妳自己場又唔睇的。

掛住搞埋d無謂野就話自己好忙呀!我拍住妳包大人妳好好好累累累累囉......妳話我唔緊要妳唔好話我唔做野野真係好做架,主任大哂咩妳包大人我好討厭妳包大人。
以後編什麼位都好都唔好要拍住包大人就得喇!拍住她很火爆同很想同她開戰的。有問題架妳包大人妳同我省d啦!我當妳唱歌算一次又一次都係咁。我懷疑妳係火星人來囉!
總有總要俾包大人話我係度發夢又話我係度想事情的,日日就係度黑口黑面咁包大人。真的沒有改錯妳包大人........係人都憎妳啦包大人.......



2019 年 1 月 19 日  星期六   晴天


估到 分類: Charlene的工作時間

 我都估到大人會同我講情人節叫我返工喇,因果日係星期四我逢星期四不返嘛?她又要我返工咁囉,情人節好幾忙啫多數都不忙架。不過爭係返lunch啫,星期四唔俾我放假咪星期五囉!




2019 年 1 月 18 日  星期五   晴天


想退 分類: Charlene不開心的事情

 我其實我很退出公司個群組,都唔想入睇佢吔無謂野的,有咩好入去啫。反正自己都唔公司一份子了,你吔根本就當我係外人咁睇的,沒有我係度都沒有所謂吧!有一日我都會走了。

我很想退出很耐了,不過退出無耐又俾她加返入去啫,我都唔想入去睇佢吔公司群組的。有咩好睇啫,一陣退咗它好過吧!沒有人問的。我直情很想退出公司群組。



2019 年 1 月 17 日  星期四   晴天


煩死 分類: 牛記大家姐最得閒的事...

 我吔個牛記大家姐日日係度諗三諗四話她開得個群組出來就話send落群組就有負任去睇喎,就算放假又好咩都好都要有負任去睇的,係她講我吔都唔想去睇喎。

都沒有人叫妳開群組出來,大家姐。


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 508 | »



tofumonzter@createblog.com